Printscreen
Политика Србија

ОГЛАСИО СЕ МАРТИНОВИЋ НАКОН ИНЦИДЕНТА СА БОШКОМ – ево шта је рекао

Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић изјавио је да је на седници Одбора за административна питања добио ударац мишем у нос.

ЗБОГ СРБА САМ ЗАМРЗЕО НАТО: Американац Чарлс Катер (41) већ седам година живи и ради у нашој земљи

“Посланик сам од 2007, значи 10 година сам у парламенту и свашта сам видео, а и сам сам радио неке ствари због којих се данас кајем, али ово у парламенту није забележено”, рекао је Мартиновић.
Према његовим речима, ово је први пут да неки посланик физички насрне на другог посланика.

“Толико личње мржње према Александру Вучићу, према Маји Гојковић, мени… Мислим да нормалан човек који има здрав разум то не може да разуме”, рекао је Мартиновић.

СКАНДАЛ! ЈАНКОВИЋ: Србија да докаже да су Дечани и Грачаница српски манастири

Како каже, лидер Двери Бошко Обрадовић је на седници добио реч, али га је потом прекинуо у седмом минуту зато што је прчао о “Вучићу, Вучићевом брату, да су сви лопови, па је вређао Мају Гојковић и изнео транспарент ‘Мајо – покрала си Нови Сад’.

“Изрекао сам му меру одузимања речи, он је устао, пришао ми, почео да вређа и млати рукама. Потом је покушао да ишчупа микфорон, а када сам ја вратио микрофон да бих наставио седницу он је узео миш и гађао ме у нос”, каже Мартиновић.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: Бошко гађао мишем од лаптопа Мартиновића у лице!

Мартиновић је за Прву рекао и да другу реч сем “фашизам” не може да нађе: “Ово су радили хитлеровци, црнокошуљаши, љотићевци… Мислио сам да је то далеко иза нас”.

“Видео сам очи Бошка Обрадовића, то су очи човека који мрзи, не политичког противника. Очи човека који жели да вам науди. Мислим да је том човеку потребна помоћ. Хришћански га позивам да потражи помоћ на надлежном месту”, навео је Мартиновић.

Извор: Курир.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УВОДЕ НАМ НОВА ПРАВИЛА: Власници старијих аутомобила ће због овог да полуде!

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

ПРЕТИ ЗРАЧЕЊЕ: Русија потврдила повећану радиоктивност изнад Урала

Матвијенкова Вучићу: Путин вас чека у Москви

Дејтонски споразум – 22 године после

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri