FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Србија Хроника

„МАРКО ЈЕ ПРИМИО ПРВИ МЕТАК“ Исповест сестре програмера рањеног у КРВАВОМ ПИРУ у Рузвелтовој

Нико од нас још није причао са Марком, на интензивној је, и родитељи га обилазе, али је приступ забрањен. Ја сам се спремила да дођем, а он ми је послао поруку да не долазим, да је добро, да свакако не могу ништа да урадим нити могу код њега и да сам потребнија овде деци... то вам је Марко. Мисли на све.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Велика звезда светског фудбала за длаку избегла смрт на терену! Саиграч му спасао живот

Овако за прича Ана Мићковић, сестра Марка Филиповића (36), који се опоравља након што је на њега у понедељак колега Небојша Стојилковић (30) испалио неколико хитаца из пиштоља у свом махнитом пиру. Са тешким повредама, Филиповић је превезен у Ургентни центар, а тренутно је у шок-соби на интензивној нези.

МЛАДИ МИЛИЈАРДЕР (32) ИМА ПЛАН ДА ЖИВИ ВЕЧНО: Платио 10.000 долара да га убију и аплоудују мозак на интернет!

– Мој брат је велики човек и борац. А подстакнута разним коментарима људи, само ћу рећи да је фирма у којој ради изузетна и у менаџменту су јако квалитетни људи, образовани, васпитани и интелигентни, који пружају безусловну подршку својим запосленима – прича Ана, која је целу Србију уздрмала поруком коју је написала непосредно после масакра, а у којој је нагласила да убицу не жели да осуди, али да се пита шта је са друштвом и колико има таквих људи којима се мора помоћи.

Како каже, из прича свог брата зна да је Небојша дуго са њима радио, али да јесте било помало чудних ситуација.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ЧОВЕК КОГ ЈЕ СУД ПРОГЛАСИО ПОКОЈНИМ: За све криви жену, а ево и зашто!

FOTO: RAS SRBIJA

(ВИДЕО) ЗЛАТНА ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ СИБИР! Авион је јуче испустио ТРИ ТОНЕ ЗЛАТА, мештани кренули да се ОБОГАТЕ!

– Небојша се с времена на време чудно понашао, био је искључив и директор се трудио да нађе модел сарадње који би Небојши најбоље одговарао, јер је дечко добар у свом послу, а данас није једноставно задржати програмере баш зато што имају толико опција… Чула сам, са друге стране, да је у почетку био доста социјалнији, али да је последњих годину, годину и по постао поприлично асоцијалан и да се у неким тренуцима са њим није могло причати, иако су директори покушали – прича нам Ана.

У стравичној пуцњави, како каже, Марко је примио први метак.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОГЛАСИЛА СЕ БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА ДЕВОЈКА: Људи не знају у каквом сам страху живела!

– Колико сам упућена, када се иде уз степенице, прво се наилази на Маркову и Миланову канцеларију. Знам да је Марко радио на захтевнијем пројекту, али не знам ко је све био у тиму. Нико од нас још увек није причао са Марком. Када изађе из шок-собе и ја ћу доћи и причаћемо… За сада нам медицинско особље преноси поруке – каже сестра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Не можемо да тргујемо Косовом и Метохијом; Док су социјалисти владали, фабрике су радиле

ВУЛИН О ГОДИШЊИЦИ КОСОВСКОГ ПОГРОМА: Правде за Србе нема!

Лавров: Западна пропаганда је све примитивнија и безобразнија

ШЕШЕЉ: Зорана мора у затвор, а надлежни нека ме повуку!

Извор: blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu