Извор: facebook.com
Србија Хроника

Марјановићу продужен притвор за још 30 дана

Виши су суд у Београду је, због узнемирења јавности, продужио за још 30 дана притвор Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге Јелене 2. априла у Борчи.

Портпарол суда Бојана Станковић рекла је Танјугу да је, преиспитујући разлоге за притвор, судија за претходни поступак донео решење којим је према Марјановићу притвор продужен због начина и тежине последица кривичног дела које су довеле до узнемиравања јавности, а које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Станковићева је додала да против тог решења осумњичени и његови браниоци могу уложити жалбу кривичном ванрасправном већу у року од три дана од пријема решења.

Против Марјановића је у току истрага у Вишем јавном тужилаштву у Београду због кривичног дела тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Убиство Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај у Србији већ годину и по дана са разним верзијама о идентитету извршиоца, као и начинима и месту извршења злочина.

Марјановић је ухапшен 15. септембра, након готово годину и по дана од убиства.

Он је и пре тога био привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду негирао је да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кинески амбасадор: ,,За мене је Србија једна од најбољих земаља“

Брнабић: Сарадња са РС на врху листе приоритета

Шабачки ђаци чувају успомену на претке страдале у Великом рату

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu