Informer
Србија Хроника

Марјановић затворске дане проводи у друштву монструма из Раковице

Зоран Марјановић затворске дане проводи у друштву монструма из Раковице.

Монструм из Раковице Марко Николић (43), који са Зораном Марјановићем (39), осумњиченим за убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић (33), дели ћелију у Централном затвору, угушио је свог сина Михаила (4) на бењичком гробљу, док је своју невенчану супругу Мају Ђорђевић (38) искасапио са чак 50 убода ножем, стоји у обдукционом налазу Института за судску медицину.

Марко Николић убица из Раковице, Фото: Ало!

– Михаило није имао видљиве повреде по телу, а утврђено је да је преминуо услед гушења. Смрт је наступила на гробљу, а Марко је свог четворогодишњег сина у раковачки Центар за социјални рад донео мртвог у наручју и ставио га пред Мају. Монструм је дечака угушио тако што га је руком обухватио око врата и ставио му шаку преко уста и носа, тако да дете није могло да дише. Малишан се отимао и покушавао да се отргне, али није имао снаге да се одупре – препричава наш саговорник у каквим мукама је мали Михаило преминуо.

Након што је убио дете, Николић га је ставио у аутомобил и одвезао до Центра за социјални рад, где је била Маја. Спустио је мртво дете пред њу, а онда је започео крвави пир.

– На њеном телу избројано је 50 убода ножем. Маја је на руци имала 20 убода и посекотина од ножа. Повреде које је задобила су стравичне и указују на то да је жена трпела неподношљиве болове пре него што је издахнула. На основу повреда, она је умирала у агонији – каже извор.

ТЕЖАК СКАНДАЛ У ПОЖАРЕВЦУ: Ево зашто је власник кафане одбио да послужи СРПСКЕ ВОЈНИКЕ

Убиство испред Центра за социјални рад у Раковици, Фото: Рајко Ристић

Подсетимо, трагедија у којој су убијени Михаило и Маја Ђорђевић догодила се 12. јула испред Центра за социјални рад у Раковици, наочиглед бројних пролазника и запослених.

– Маја и Марко нису живели заједно и били су у лошим односима, јер је Марко био насилан и претио јој је. Жена је живела у константном страху од њега, због чега се обраћала надлежнима за помоћ. Кобног дана дошла је у Центар за социјални рад како би преузела дете од Марка, са којим је малишан провео дан. Уместо да јој врати дете, он га је угушио, а потом је и њу убио. У свом крвавом пиру Марко је повредио и троје радника Центра који су покушали да га обуздају. Савладала су га тројица комуналних полицајаца, којима су још тројица мушкараца помогла да га држе до доласка полиције – подсећа наш саговорник.

Николић се од хапшења налази у притвору у Централном затвору, а 16. септембра му се придружио и најинтригантнији удовац у Србији – Зоран Марјановић.

– Њих двојица већ месец и по дана деле ћелију. Ни један, ни други нису нешто причљиви, углавном гледају своја посла и не причају о трагедијама због којих су завршили иза решетака. Једу, спавају и обављају редовне активности у ћелији. За сада са њима нема никаквих проблема – испричао је наш саговорник упућен у случај.

Николић се од хапшења налази у притвору у Централном затвору, а 16. септембра му се придружио и најинтригантнији удовац у Србији – Зоран Марјановић.

– Њих двојица већ месец и по дана деле ћелију. Ни један, ни други нису нешто причљиви, углавном гледају своја посла и не причају о трагедијама због којих су завршили иза решетака. Једу, спавају и обављају редовне активности у ћелији. За сада са њима нема никаквих проблема – испричао је наш саговорник упућен у случај.

Слична тактика

И Николић и Марјановић су након хапшења одбили да пред тужиоцем изнесу своју одбрану. Док се Николић бранио ћутањем, Зоран је само понављао да „имају погрешног човека и да није он убио Јелену”.

– Иако су имали право да пред тужиоцем кажу нешто у своју одбрану, обојица су одабрала да то ипак не учине. Обојица су изабрала сличну тактику, а видеће се да ли ће на суђењима бити причљивији. И једном и другом се на терет ставља тешко убиство, за које је запрећена казна затвора до 40 година – каже наш саговорник.

Психијатријско вештачење

Како су медији раније писали, Више јавно тужилаштво, које води истраге против обојице цимера, највероватније ће наложити психијатријско вештачење Марка Николића, али и Зорана Марјановића.

– С обзиром на то да су оба злочина изведена на страшан и бруталан начин, неопходно је утврдити да ли су осумњичени били урачунљиви и да ли пате од неког душевног поремећаја. То вештачење је неопходно у оба случаја – каже извор.

Извор: Ало.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

5 импозантних шеталица Делија и Гробара са српским јунацима: Навијачи Звезде и Партизана су делили бесплатне часове историје овим кореографијама (ФОТО/ВИДЕО)

ВЕЛЕИЗДАЈА: Лидер ДОС-а продао „Холбруков папир о Косову“ Вашингтону!

СЛУЧАЈ „МАСНИЦА“: Двери објавиле клип о Маји Гојковић на Твитеру! (ВИДЕО)

СЕНЗАЦИОНАЛНО! Србија чува Садамове мигове!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat