Фото: Јутјуб
Друштво Србија

Марјановић отворио душу и открио за чим највиже жали, шта га боли док гледа око себе, али једна ствар га посебно плаши

Прошло је 365 дана од хапшења Зорана Марјановића (40), првоосумњиченог за убиство супруге певачице Јелене Крсмановић Марјановић (33), који је одлучио да после годину дана проговори за, док на слободи чека почетак суђења, након што му је Апелациони суд укинуо притвор 12. јула.

СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ: Руска подршка руководству Српске

Противљење тужилаштва на одлуку суда да Зоран изађе из Централног затвора било је узалудно, а адвокати Марјановића уложили су жалбе на решење којим је потврђена допуњена оптужница, која њиховог клијента терети за свирепо убиство супруге.

Зоран за наш лист констатује да се не плаши наставка процеса који се води против њега, али и да једва чека да се врати у студио и настави с компоновањем.

(ВИДЕО) КУВА У БАЊА ЛУЦИ – ДАВОР НАЈАВИО ЛОВ НА „УБИЦЕ“ – ХВАТАЋЕМО ИХ ГОЛИМ РУКАМА!

Прошло је годину дана од вашег хапшења, по чему ћете памтити тај период?

– Кроз другачију призму гледам на свет око себе. Схватио сам да је љубав почетак и крај свега. Данас се у свету запостављају емоције које покрећу свако људско биће. Губитак Јелене је за мене највећи ударац који сам доживео у животу и притвор ми није ништа у односу на то. Моја највећа мука је што ње више нема и што ми дете расте без мајке. Такође, много ме је погодило што је мој сарадник Саша Милошевић преминуо док сам био у затвору. Знам да ће све што ми се догађа проћи и не плашим се наставка суђења, јер сам сигуран у своју невиност. Верујем у српско правосуђе. Бог је велики.

САМИР САДИКОВИЋ-СЕЛА КОМАНДАНТ 4. БАТАЉОНА БУГОЈАНСКЕ БРИГАДЕ ТЗВ. АРМИЈЕ БИХ И ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ КОЈИ ВОДИ ПРОТЕСТЕ

Да ли сте у контакту с породицом своје покојне супруге?

– Нисам у контакту с њима. Тачније, ни са ким не комуницирам, осим са члановима најуже породице. Лако ћемо успоставити контакте са свима, само је потребно време. Прошао сам кроз велику муку и трпео огромну неправду, нисам у стању да се дружим ни са ким, осим да време проводим са ћерком.

(ВИДЕО) РОНАЛДО ЈЕ ЗБОГ ОВОГА ИСКЉУЧЕН! Погледајте шта је Португалац урадио

Нада Топчагић је изјавила да је сада прави тренутак да завршите дует на којем су радиле ваша супруга и она, непосредно пре Јелениног убиства. Да ли сте спремни за тај посао?

– Компоновање ми много недостаје и оно је било мој издувни вентил од 16. године. Волео бих да се вратим у студио, али ране су ми још свеже. Сигуран сам да ћемо завршити песму, када дође време за то. Иако врло ценим Наду и њеног супруга Златка, ипак мислим да сада није прави тренутак, али за неколико месеци мислим да бисмо могли да радимо на томе. Остало је само да ја одсвирам неке инструменте. Чуо сам да је Нада рекла да би новац од песме поклонила Јани, али заиста нема потребе за тим. Има Јана довољно свега. Музика у мени буди успомене и, искрено, ништа друго и не знам да радим, осим да компонујем. Тренутно из филозофског угла гледам на музику и у мени постоји нека врста инспирације, али, ипак, нисам се још усудио да се вратим послу.

ФАТАЛНА ФРИЗЕРКА ИЗ СВИЛАЈНЦА ЈЕ МОНСТРУМ! Мужа варала, једног швалера тукла, другог БРУТАЛНО УБИЛА!? Цео град знао шта се дешава

Како проводите време након изласка из затвора?

– Све сам подредио ћерки Јани, која је центар мога света. Будући да је кренула у школу, редовни радимо домаће задатке, а трудимо се да слободно време проведемо што квалитетније. Ако се и будем вратио компоновању, тим ћу се искључиво бавити ноћу, након што успавам Јану.

Расветљено убиство: Ево због чега је убијен ММА борац Радош Јоксимовић (27)

У затвору ми је било добро Какав сте третман имали у Централном затвору?

ЦЗ може слободно да се мери с европским затворима. Похвалио бих све запослене у њему јер о сваком затворенику воде рачуна. То није затвор какав смо виђали у филмовима и као што је био деведесетих година. Све је на највишем нивоу и апсолутно нисам имао проблеме док сам боравио у притвору.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УДАЛА СЕ ЗА ПРЕЖИВЕЛОГ ИЗ ФИЛМА „ВИДИМО СЕ У ЧИТУЉИ“ Сарађивао је са украјинском мафијом, а она је била прва мис Србије! Ево где су данас…

Нови Београд: ГЕЈ ПАР узимао ДРОГУ ЗА СИЛОВАЊЕ, давили се и гребали, интервенисала полиција!

ЈЕЗИВА СМРТ У ЛЕШТАНИМА Мушкарац послао жени чудне поруке, па се разнео бомбом у аутомобилу

(ВИДЕО) СЛУЧАЈ НАСИЉА НАД СЕДМАКОМ ИЗ ЗЕМУНА! Директорка шокантном изјавом дигла Србију на ноге, а онда се уживо укључила и Алексина мајка!

(ВИДЕО) МЛАДЕН (32) И АЛЕКСАНДАР (31) ПОГИНУЛИ У СТРАВИЧНОЈ НЕСРЕЋИ У АМЕРИЦИ! Камионџија изгубио контролу па ударио у други камион и ЗАПАЛИО СЕ!

Ало

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun