Printscreen
Спорт

МАНИТЕ МЕ ТИХ ФУДБАЛЕРА КОЈИ ИГРАЈУ КАО МОЈА БАБА! НЕ ЗНАТЕ ДА ЛИ ХОЋЕ ДА БУДУ КРИМИНАЛЦИ ИШАРАНИ СА ТЕТОВАЖАМА ИЛИ МАНЕКЕНИ: Коларов изградио луксузну зграду на Врачару, а комшије немају речи хвале за њега: Видели смо га 2 пута и сваки пут је био БАХАТ!

Они који прате спорт знају да је Александар Коларов капитен фудбалске репрезентације Србије коју је 'наследио' од Бранислава Банета Ивановића.

Они које више интересује таблоидна страна његовог живота, знају да уз супругу и двоје деце, има и сина ког је добио са бившом љубавницом.

ШИПТАРИ СЕ УБРЗАНО НАОРУЖАВАЈУ! Турци дали Тачију ‘звер’ за упад на север КиМ!

ПУТИН УСКАЧЕ У ИГРУ: Бранићу Србију и Резолуцију 1244!

Такође, пре неколико година Коларов је у срцу Београда, на атрактивној локацији на Врачару изградио луксузну зграду у којој живи са породицом.

Српски репрезентативац живи у потпуној илегали и отуђен је од свих комшија. Када је на фудбалској паузи и дође из Италије, Коларов се готово крије од људи, па комшије и не знају ко је он.

Фудбалерова прва комшиница открила је због чега се Коларов није спријатељио ни са једним суседом.

– За тог Александра Коларова нисам ни знала да је фудбалер јер спорт не пратим. Сазнала сам ко је и шта је тек када сам чула да је направио зграду близу наше. Муж ми је објаснио да је то наш познати репрезентативац и да има милионе на рачуну. Откако се доселио на Врачар, видели смо га два-три пута и сваког пута је био бахат. Ни добар дан не уме да каже, али тако то иде с тим модерним богаташима. Он са свим тим милионима нема потребу да се шета улицама или иде у продавницу. Из стана у скупа кола, из кола у стан и тако укруг – објашњава комшиница.

(ВИДЕО) БРУКА! СМЕЈЕ ИМ СЕ ЦЕО СВЕТ! Амерички војници на НАТО вежби НАПАЛИ ПОЉА ПШЕНИЦЕ: Упс, изгубили смо се…

(ВИДЕО) СРПСКИ ВОЈНИК ЈЕ ОВДЕ ДОШАО ПРЕД ПОЛАЗАК НА КОСМЕТ, оно што му се на ратишту догодило САМО ЈЕ ЈЕДНО ОД ЧУДА МАНАСТИРА КОД НИША, где од 1993. непрекидно гори СВЕТИ ОГАЊ ИЗ ЈЕРУСАЛИМА!

После прве комшинице и радник оближње продавнице је признао да не зна ко је Коларов.

– Александар Коларов? Ко је то? Први пут чујем то име и презиме. Ако је неки певач или глумац, не пратим јавну сцену и не знам ништа о њему – навео је комшија, а онда је добио објашњење да се ради о спортисти и репрезентативцу. Није имао речи хвале.

– Ма какав репрезентативац?! Па ја фудбал пратим откако знам за себе. Маните ме тих нових фудбалера који се само манекенишу и играју као моја баба. Знате ли како су раније изгледали репрезентативци? Ови данашњи фудбалери су такви да не знате да ли хоће да буду криминалци, па се цели ишарају тетоважама или хоће да се манекенишу и пијанче. Не заслужују да им знамо имена – оштар је био радник.

(ВИДЕО) 40 ГОДИНА РОБИЈЕ СЕКТАШИЦИ УБИЦИ: Ставио је пиштољ на чело и наредио ми да пуцам! Криви су РЕПТИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ!

РХМЗ ЈЕ УПРАВО ИЗДАО НАЈСТРАШНИЈЕ УПОЗОРЕЊЕ ДО САДА! Србија нека се спреми на ВЕЛИКУ ОЛУЈУ! ЕВО ШТА НАС ЧЕКА

Ни Никола Крстић, власник фризерског салона удаљеног двадесетак метара од зграде репрезентативца, никада није видео Коларова у луксузном београдском крају.

– Има у близни његове зграде кафић у којем често виђам много фудбалера, али Коларова још нисам срео. Знам ко је, али не знам ништа о њему нити његовој спортској каријери. Једино да питате неке млађе девојке, оне сигурно више знају о тим новим фудбалерима и воле их – закључио је Никола.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шта мисли Путин: Да ли Трамп самостално доноси одлуке

КОМУНАЛЦИ У ДИЛУ СА ИЗВРШИТЕЉИМА! Овако отимају људима плате за рачуне КОЈИ СУ ПЛАЋЕНИ! ПА ОВО ЈЕ ЛЕШИНАРЕЊЕ!

ВУЧИЋ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Танка је жица по којој ходамо

(ВИДЕО) ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛ УПОЗОРИО СВЕТ: Ако избије КОНФЛИКТ У ЗАЛИВУ, НИКО НЕЋЕ МОЋИ ДА КОНТРОЛИШЕ ЊЕГОВЕ РАЗМЕРЕ!

ДА ЛИ СУ СЕ АМЕРИ УПЛАШИЛИ ОСВЕТЕ ИРАНА, ИЛИ ЈЕ У ПИТАЊУ НЕШТО МНОГО ОПАСНИЈЕ! Мирослав Лазански отворено Вашингтона и Техерана!

курир.рс / Ало

Оставите коментар