Public
Србија Хроника

Манијак онанисао пред децом: Педофил опседа основну школу у Нишу, насрнуо и на мајку ученика

Непознати манијак опседа основну школу "Цар Константин" у Нишу коју похађа преко хиљаду ђака и сеје страх међу малишанима пред којима скида гаће и онанише. Родитељи забринути за њихову безбедност децу воде из школе и чекају их после наставе, а да њихов страх није без основа доказује и то што је педофил насрнуо и на мајку једног ученика.

Директор школе Ненад Стефановић каже да је немили догађај у понедељак пријавила мајка једног детета.

ПУТИН УПОЗОРАВА: Поделе међу православним верницима имаће озбиљне последице

Појачали мере безбедности
– У време малог одмора када су у школи ученици нижих разреда, према њеним наводима у непосредној близини школе, у дворишту Медицинског факултета примећен је човек који се неприкладно понашао. Одмах је обавештено обезбеђење, радник га је појурио али је он успео да умакне. Обавестили смо школског полицајца, а појачали смо и мере безбедности у нашој установи – каже Стефановић и појашњава:

Потпуно демолирана кућа породице Петровић код Призрена

Морам да истакнем да много водимо рачуна о нашим ђацима, ми смо једина школа у Србији у којојдежурају стручни сарадници а ангажовали смо и приватно обезбеђење. Према мојим сазнањима, полиција сумња на једну особу па очекујемо да ће се ова ситуација разрешити што пре – истилче Стефановић.

ПРВЕ РЕЧИ ДАРКА ЛАЗИЋА ПОСЛЕ КОМЕ: Потресна сцена у КБЦ Земун, тражио је да види прво њу! ЛЕКАРИ ПРОВЕРАВАЈУ ОШТЕЋЕЊЕ МОЗГА

Директор није изнео детаље овог инцидента, али према тврдњама родитеља који су упозорење на манијака поделили и на Фејсбуку, мушкарац је пред децом онанисао.

– Стајао сам на улазу у школу када је наишла моја пријатељица, мајка једног детета. Била је усплахирена, казала ми је да је видела мушкарца који је извадио полни орган и викао: Где сте девојчице ? Потрчао сам ка том месту али је он већ умакао. Деца ту стазу где је он стајао користе као пречицу, што је он вероватно знао и ту их је чекао – прича Саша Тасковић, један од забринутих родитеља.

Нишлијка А.С. (35) тврди да је истог дана када је испред школе виђен, манијак и њу јурио.

Дедови им се у гробу преврћу! Ђетићи направили скандалозан списак: Ови Срби су непожељни у Црној Гори

Обавештена полиција
– Око осам сати ујутро враћала сам се кући након што сам одвела дете у школу. Чула сам да неко виче: „Мац, мац, дођи овамо…“ Кад сам се окренула видела сам чудног човека у жбуњу. Почела сам да трчим, он је кренуо за мном али је убрзо одустао и вратио се на исто место. Мислила сам да сам ја једина жртва док нисам видела на Фејсбуку да вреба децу. Верујем да је и од мене помислио да сам дете јер сам ситног раста и да је хтео да ме нападне – прича А.С.

ПАЛА ОРГАНИЗОВАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА У БЕОГРАДУ: Долазили до празних станова преминулих особа, па их продавали! ФАЛСИФИКОВАЛИ И ДОКУМЕНТА

Полиција је обавештена о догађајима у највећој нишкој школи и интензивно ради на проналаску човека који је узнемирио читав град.

ЛАЗИЋЕВ ЛЕКАР ОТКРИО: То су све дезинформације, Дарко не може да прича!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПУТИНОВ ИСКАНДЕР ЗАПОЧЕО НОВИ ХЛАДНИ РАТ: НАТО позива Русију да изнесе детаље о НОВОМ РАКЕТНОМ СИСТЕМУ!

ЊИМА НЕМА ПОМОЋИ! У ЈАСЕНОВЦУ СУ ПОБИЈЕНЕ УСТАШЕ, А НЕ СРБИ! ХЕБРАНГ: Хрватска је жртва фантомске лажи о Јасеновцу!

ЊИМА НЕМА ПОМОЋИ! У ЈАСЕНОВЦУ СУ ПОБИЈЕНЕ УСТАШЕ, А НЕ СРБИ! ХЕБРАНГ: Хрватска је жртва фантомске лажи о Јасеновцу!

НЕРАЗЈАШЊЕНА СМРТ Светланино тело два дана након нестанка нађено у Тивту, отац очајнички тврди: „Неко ју је убио“

ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ОД 22. ДО ПРВОГ МЕСТА! Краљ Ђоковић опет влада, а слали су га у пензију, понижавали….

(ВИДЕО) ПЕЦАРОША У ВОДУ ПОВУКАО ОГРОМАН УЛОВ: Није испуштао штап из руку, а онда је на површину испливало право чудовиште

Телеграф, Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri