wikipedia.org
Америка Свет

МАНИЈАК ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ: „Особље се плашило да се сагне поред Била Клинтона“

Сагињање у присуству Била Клинтона док је био председник САД било је ризично због његовог развратног понашања, испричала је Линда Трип, некадашња радница у Белој кући, која је разоткрила Клинтонову аферу са Моником Левински, преноси „Њузвик“.

У једном тренутку, како истакла у интервјуу за Викли стандард, понашање тадашњег председника САД постало је толико импулсивно да су запослени у Белој кући морали да предузимају одређене „мере“ како би се заштитили.

ЗАКЛЕО СЕ ПРЕД СВИМА! Ове речи је на гробу сина изговорио отац убијеног Марка Маркуша!

„Особље за одржавање плашило се да се у његовом присуству сагне“, присетила се Линда у светлу тренутних сексуалних скандала који потресају многе сфере јавног живота.

Читаоце конзервативног часописа је подсетила на Клинтоново предаторско понашање, укључујући оптужбе за силовање и сексуалне нападе.

„Особље задужено за чишћење канцеларија брзо је научило да избегава Клинтона због његових ласцивних импулса“, истакла је Линда.

НОВИ СКАНДАЛ ПОТРЕСА ПСГ: НИКОЛА КОЈО ОКРЕНУО ЛЕЂА ЈАНКОВИЋУ: Била би ми част да те сад напустим!

Убрзо након, наводног, сексуалног напада на волонтерку Кетлин Вајли, Линда је, како каже, схватила да је Клинтон „заиста предатор“ и тражила премештај, одакле је отишла да ради у Пентагон.

Тамо се 1996. године спријатељила са Моником Левински, која јој је испричала све детаље односа са тадашњим председником САД. Линда је почела тајно да снима њихове разговоре, а касније постала узбуњивач и покренула случај који је довео до Клинтоновог одласка са власти.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Харадинај: ЗСО само као координационо, не као извршно тело

„Википедија“ позива људе да допуне биографије личности из СФРЈ

Намножили се вукови на Јужном Кучају

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat