Printscreen
Србија Хроника

МАМА ЈЕ УБИЛА ЗОРАНА, ПРЕТИО ЈОЈ ЈЕ ЗБОГ ПЛАЦА! Исповест Марка Стојановића, сина Стојанке која је ХЛАДНОКРВНО УПУЦАЛА ИНВЕСТИТОРА!

Моја мајка је годинама добијала најстрашније претње и била под жестоким притиском Зорана Трифуновића, који је хтео да нам отме плац. Пао јој је мрак на очи и убила га је, прича Марко

ОДЛАЗАК ВЕЛИКОГ АКАДЕМИКА: Преминуо Владета Јеротић

Грађевински инвеститор Зоран Трифуновић годинама је претио мојој мајци Стојанки (70), јер је покушавао на све начине да отме плац од ње. Вређао ју је, претио да ће је изломити, тврдио да има везе и у поџемљу и у полицији. Мајка је психички оболела од свега тога. Пао јој је мрак на очи и убила га је, прича Марко Стојановић, син Стојанке, која је прекјуче ујутро пиштољем ликвидирала Трифуновића у близини своје куће на београдској општини Звездара.

Марко каже да је тортура почела пре неколико година, након што је његова мајка одбила да Трифуновићу уступи свој плац у Улици Олге Ивановић, како би он тамо изградио стамбену зграду.

– Тај човек је од тада више пута претио мојој мајци и она га је пријављивала, али узалуд. Свима се обраћала за помоћ и заштиту, али ни полиција ни тужилаштво нису реаговали. Пре две године поднела је и кривичну пријаву против тог човека, али се ништа није променило – прича очајни Марко.

(ВИДЕО) ХИЉАДЕ ЛИБИЈАЦА НА УЛИЦАМА СА ГАДАФИЈЕВИМ СЛИКАМА: Ванредно стање у Триполију

Трифуновић је, према Марковим речима, упркос бројним пријавама, скоро свакодневно долазио у њихову улицу и наставио са претњама.

– Говорио је да има „дебеле“ везе у поџемљу, али и у полицији и суду. Рекао је да су против њега и раније неки људи подносили пријаве, али да никад није био у затвору… Претио је мојој мајци да ће је поломити, унаказити… Моја мајка је због тог човека и психички и физички оболела – наводи Стојанкин син.

Он није ни слутио да је његова мајка почела да размишља о убиству.

– Ни на тренутак нисам помислио да ће пуцати у тог човека. Она је, иначе, на све начине покушавала мене да заштити од свих тих проблема и најчешће се сама суочавала са Зораном. У недељу ујутро сам спавао када се то десило… Полиција нам је затим упала у кућу, ја сам се пробудио, а мајка је почела да вришти од шока, била је ван себе… Кад су је одвели из куће, видео сам је само једном, у пролазу, у полицијској станици. Планирам да одем да је посетим у притвору, да јој однесем нешто хране и лекове без којих моја мајка не може – рекао је син ухапшене пензионерке.

(ВИДЕО) ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ ЗГРОЗИО СРБИЈУ! Жена хтела да седне на слободно место у аутобусу, младић није хтео да помери ногу! Уследила је драма

Како смо сазнали од извора из истраге, цело убиство у улици Вучићев пролаз, у близини Стојанкине куће, снимљено је камерама са видео-наџора оближњег објекта.

Везе
Зоран је говорио да има „дебеле“ везе у поџемљу, али и у полицији и суду. Претио је мојој мајци да ће је унаказити…
Информер
Марко Стојановић

– На снимку се види како Стојанка са качкетом на глави и цегером у руци иде у сусрет инвеститору Зорану Трифуновићу. Пришли су једно другом и на снимку изгледа као да су разменили неколико речи. Онда је Стојанка гурнула руку у цегер, извадила пиштољ и пуцала инвеститору у ногу. Он је пао, а она му је пуцала у стомак. Затим му је пришла још ближе и испалила му метак у главу. Након тога је вратила пиштољ у цегер и одшетала – каже наш саговорник.

(ВИДЕО) СЛОВЕНЦИ БИ ДА РАТУЈУ! ШТАЈЕРСКА ГАРДА ДИЖЕ УСТАНАК У ДЕЖЕЛИ?! Наоружани ултрадесничари крећу у рат за НЕЗАВИСНУ ДРЖАВУ!

Стојанка је после убиства отишла до своје куће, у суседној улици, и легла у кревет. Убрзо је полиција почела увиђај и, на основу изјава станара оближњих кућа и прегледа снимака са сигурносних камера, утврдила да је Стојанка пуцала у Трифуновића, због чега је ухапшена.

Пиштољ којим је ликвидиран инвеститор је у легалном поседу Стојанкиног сина Марка.

Осуђиван за преваре и фалсификовање

ДЕТАЉИ УЖАСА У ПЕЋИНЦИМА Комшије виделе како младић (20) бежи кроз башту након што је напао жену, а нису ни знали какав се крвав пир догодио

Зоран Трифуновић је раније осуђиван због фалсификовања, превара и кршења ауторских дела. Био је у центру медијске пажње крајем 2009, јер је сумњичен да је послао батинаше да нападну супружнике Кочу и Менку Костовски, због судског спора око имовине на београдској општини Звездара. Међутим, за то кривично дело Зоран никада није осуђен. Пошто се Коча сад помиње као мањински сувласник Зорановог грађевинског предузећа, сва је прилика да су се њих двојица у међувремену нагодили и сравнили рачуне.
Репортери Информера јуче су покушали да контактирају и рођаке убијеног инвеститора, али на обе адресе, на којима је он био пријављен или био власник, нисмо затекли никога од њих. Станари тих станова су нам кратко рекли да познају Трифуновића, али да он никада није становао на тим адресама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вулин: Што је Србија снажнија то ће и Република Српска бити сигурнија

Слободан Милошевић: НАРОД ЈЕ ПРЕВАРЕН!

(ВИДЕО) СРАМ ДА ИХ БУДЕ! Скандал! Јел ово та дивна њујоршка публика?! Ове НЕВАСПИТАНЕ СПОДОБЕ су аплаудирале на Новакове грешке! Како им је само УЗВРАТИО!

ТУГА: Пронађено тело хероја са Кошара ког је прогутала Дрина! Двоје деце остало без оца

informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri