Извор: Printscreen
Регион

Малу Медлин траже у близини Србије: Потрага за мистериозном женом у љубичастом

Британски истражиоци у Бугарској траже мистериозну "жену у љубичастом", за коју верују да може да разреши случај .

Детективи који истражују нестанак Медлин Мекен трага за женом која се сматра ‘кључним сведоком’. Они су у потрази за Меги стигли до граница Србије, тачније у Бугарску где испитују нови траг.

Британски истражиоци у Бугарској траже мистериозну „жену у љубичастом“, за коју верују да може да разреши случај и да располаже доказима везаним за нестанак трогодишње Медлин пре 10 година.

Она је живела у близини летовалишта Праја де Луз из којег је Медлин нестала у мају 2007. године. Жена је међутим напустила земљу убрзо после смрти супруга и полиција још увек трага за њом и не зна где се тренутно налази.

Британски таблоид „Сан“ је открио да је муж дотичне жене, који је преминуо, био осуђивани педофил. Према најновијим информацијама, брачни пари је радио у апартману хотела из ког је Медлин нестала.

Конобарица која је радила с њима је рекла да је „жена у љубичастом“ виђена у локалу у коме је Медлин била с родитељима. Мештани су све ово пријавили полицији одмах после нестанка девојчице, али нико ништа није предузео све док службеници Скотланд јарда нису поново преиспитали изјаве!

Нови траг који је тек недавно откривен одвео је полицију у источну Европу, у Бугарску, јер је полиција прошлог месеца идентификовала кључну особу, жену у љубичастом из Бугарске, која би могла да разреши случај стар једну деценију, како открива извор близак Скотланд јарду.

Да подсетимо, родитељи Кејт и Гери, вечерали су када је Медлин 3. маја 2007. нестала из собе у којој је спавала са близанцима. Када се Кејт вратила око 22 сата да провери децу, видела је да нема ћерке. Овај случај је један од најважнијих у модерној историји када је реч о нестанку особа.

Извор: thesun.co.uk

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вулин: Војска Србије мора да буде толико јака да нико не жели са њом у сукоб

Прва авијатичарка на српском небу – друга у свету

Нападач у Тексасу бивши припадник оружаних снага САД

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon