Регион

Македонија тражи од Мађарске изручење Груевског

Председник Владе Македоније Зоран Заев назвао је бившег премијера Николу Груевског кукавицом и затражио од Мађарске да га изручи у складу са нормама ЕУ.

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

„У Македонији не влада политиканство. Ради се о коначној одлуци суда која је ступила на снагу. Ако је Мађарска део ЕУ, недопустиво је да држава ЕУ не поштује владавину закона. За нас је та европска вредност светиња“, изјавио је премијер Заев на брифингу у Влади.

ОВАКО СУ УСТАШЕ КЛАЛЕ СРБЕ: Газили смо по живој и мртвој деци, а онда су узели бебу и ударили је о зид… Није се више померила

„Уверавам вас да пријатељски односи између наше две државе не зависе од било којих личних пријатељских односа… И Мађарска ће предати Груевског у наредним данима за служење затворске казне“, навео је македонски премијер.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ШИПТАРИМА УПУТИО МОЋНУ ПОРУКУ: Ако Албанци крену на север, нека знају – СРПСКА АРМИЈА ЈЕ НАЈМОЋНИЈА!

По његовим речима, бивши шеф Владе је „кукавица која је све време говорила да је спремна да преузме на себе одговорност и оде у затвор, а када је дошло време да одговара за своје поступке, побегао је у иностранство“.

Професор (62) студенткињи (20) из Крагујевца слао скандалозне поруке, његово објашњење је шокирало је Србију!

ПОСЛЕ 14 ГОДИНА РЕШЕНО МИСТЕРИОЗНО УБИСТВО СОБАРИЦЕ: Славицу Данкић рукама задавио њен партнер коме се од тада губи траг!

СТУДИРАМ 20 ГОДИНА ЗБОГ ЊЕ! СВЕ САМ ПОЛОЖИЛА ОСИМ ОВОГ ИСПИТА! Студенти због професорке Миле спремни и за Гиниса, полажу и 27 пута, А ОВО СУ ПИТАЊА КОЈА ПОСТАВЉА

СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСАЛА ЕВРОПУ ПЉАЧКАМА: Пинк Пантер као организација не постоји! А ево како се изводе ВИН-ВИН ПЉАЧКЕ, у којима нико није оштећен!

У ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ 900 ЕВРА ЈЕ ПРОСЕЧНА БРУТО ПЛАТА, А ФАЛИ ИМ 60 РАДНИКА Директор Миленко: Кад смо кандидате звали да сутра ујутру у 6 дођу на посао, већина рекла да им је рано да устану?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„Као што вам је рекао Путин…“: Чепурин подсетио Вучића на поруке руског председника

Прва реакција Кремља: Шта је Путин рекао Тачију

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ УЗВРАЋА: Данас у Србији живи више Црногораца него у Црној Гори!

Америка даје последњу шансу Кини, иначе — „хладни рат“

rs.sputniknews.com

Оставите коментар