Србија Хроника

МАЈКУ БРУТАЛНО ТУКЛИ: Велобрт у истрази против синова који су злостављали мајку у Трговишту!

Више јавно тужилаштво у Врању, по завршеној истрази коју је водило против браће Д. М. и М. А. из Трговишта који су ухапшени због сумње да су брутално насмрт претукли мајку доставило је списе предмета на даљу надлежност Основном јавном тужилаштву у Врању.

Више јавно тужилаштво саопштило је да се на основу обдукционог налаза утврђује да је покојна Јаворка задобила тешку телесну повреду која није у директној узрочној вези са њеним умирањем.

(ВИДЕО) СВА ДЕЦА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ У СФРЈ ИМАЛА СУ ДОСИЈЕ: Српска новинарка се дочепала свог и оно што је писало у ЊЕМУ за њу је био ШОК!

Д. А и М. А. на терет се ставља (само) кривично дело насиље у породици, за које је запрећена казна затвора у трајању од две до десет година, не и покушај убиства.

ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА СРПСКЕ ВОЈСКЕ: Како је из опкољене касарне 1992. године спасено 170 официра

– Више јавно тужилаштво у Врању, по завршеној истрази коју је водило против А. М. и А. Д. обојица из Трговишта, доставило списе предмета, са нацртом оптужнице на даљу надлежност Основном јавном тужилаштву у Врању, због кривичног дела насиље у породици, за које кривично дело запрећена казна затвора у трајању од две до десет година, с обзиром на то да се на основу обдукционог записника утврђује да је оштећена, сада покојна Ј. А, задобила тешку телесну повреду која није у директној узрочној вези са њеним умирањем – наводи Лепосава Јовчић ПР у Вишем јавном тужилаштву у Врању.

ГЛЕДАЛА ЈЕ КАКО АЛБАНАЦ ДРЖИ НОЖ ПОД ГРЛОМ ЊЕНОГ МАЛОЛЕТНОГ СИНА: А онда му је рекла нешто толико пркосно, да је одмах устукнуо!

Д. А. и М. А. из Трговишта ухапшени су због сумње да су брутално на смрт претукли мајку Ј. А. (68) крајем фебруара. Синови су према причи комшија тукли мајку кад није имала новца да им да. Они су је злостављали физички много пута. Волели су да попију и кад попију, правили су проблем. Несрећна жена није видела на једном оку, а кућа у којој је живела трошна је и са чергама. Најближе комшије нису реаговале на злостављање несрећне жене и насиље које је трпела, због лоших комшијских односа.

Хитна реакција Србије у Бриселу због Косова

Смрт мајке је 26. фебруара пријавио полицији у Трговишту осумњичени Д. А.

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

(ФОТО) ИСТИНА О ЗЛОЧИНИМА ЗАПАДА! ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: На њој је приказано све НАЈГОРЕ И НАЈПОТРЕСНИЈЕ У ЉУДСКОМ РОДУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАЖИЛИ НЕСТАЛИ МАЛЕЗИЈСКИ АВИОН, ПА НАИШЛИ НА НЕШТО САСВИМ НЕОЧЕКИВАНО: Ево шта су сонари открили на дну океана

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

ГОЈКОВИЋ: Циљ комисије за последице бомбардовања је истина!

ЗАХАРОВА: САД и Турска подржавају Приштину у формирању војске Косова

ВЕСТ КОЈА ЋЕ ОДУШЕВИТИ СВЕ ЗВЕЗДАШЕ: Чека се потпис! Црвено-бели добили највеће могуће појачање за наредну сезону!

Извор: Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun