Public
Србија Хроника

МАЈКА ЗВЕР ИЗ КОВИНА! Крвнички тукла ћерку (4) оболелу од епилепсије, НАПРАВИЛА ЈЕ ИНВАЛИДОМ!

Маја К. (23) је крвнички претукла ћеркицу оболелу од епилепсије, која је завршила у коми. Од последица језивих повреда девојчица је непокретна, не говори и храни се на сонду.

Против Маје К. (23) из Ковина подигнута је оптужница због језивог злостављања болесне четворогодишње ћерке С. К., која је од последица батина остала инвалид! Несрећно дете, које болује од епилепсије, у фебруару је крвнички претучено, па је остало непокретно, не говори и храни се на сонду!

Да све буде ужасније, мајка се током истраге бранила да се њена ћерка сама повредила кад је падала због епилепсије!

(ВИДЕО) ЦРНОГОРАЦ СНИМИО НАПАД ПИРАТА: Имали су калашњикове, борба трајала сатима!

Овај језиви случај злостављања оставио је у потпуном шоку и полицајце и болничаре, али и надлежне у Основном јавном тужилаштву у Смедереву, које је подигло оптужницу против помахнитале мајке.

– Девојчица је у фебруару задобила толико тешке повреде да је завршила у коми, а лекари су посведочили да се у својој пракси никад нису сусрели с тако страшним случајем злостављања детета – кажу у тужилаштву.

Маја је, иначе, ухапшена 13. фебруара пошто је њена ћерка С. К. примљена на Универзитетску дечју клинику у Тиршовој. Девојчица је била без свести и откуцаја срца, са вишеструким хематомима на глави, а установљено је и крварење на мозгу. Случај је одмах пријављен полицији и тужилаштву, а мајка је приведена због наношења тешких повреда опасних по живот својој ћерки.

(ВИДЕО) АНТИТЕРОРИСТИЧКА ОПЕРАЦИЈА У СТАВРОПОЉУ: Ликвидирана тројица терориста

Стравично злостављање несрећне болесне девојчице, испоставило се, трајало је дужи период, а батине које је добила пре него што је завршила у болници биле су само последње у низу.

– Било је ту модрица, ожиљака, хематома на ногама, рукама, грудном кошу и глави, а установљено је да су то све биле старе повреде, што значи да је девојчица физички злостављана дуже време. Последње, брутално пребијање, могло је да буде кобно. Лекари су успели да спасу живот детета, али је због тежине повреда девојчица пала у кому – наводе из тужилаштва.

До данас није утврђено под којим је тачно околностима Маја за читав живот унаказила своје дете.

– Она је на саслушању у тужилаштву негирала да је злостављала дете. Тврдила је да је њена ћерка задобијала повреде приликом епилептичних напада. Установљено је, међутим, да Маја због те болести никад није дете одвела лекарима. То је потврдио и очух девојчице, са којим је Маја К. у време хапшења живела у ванбрачној заједници. Он је изјавио да Маја није тукла дете, али да је понекад умела да је „ћушне“ – кажу у тужилаштву.

Психичким вештачењем је утврђено да је Маја К. урачунљива, али да има низак количник интелигенције и лакши степен менталне ретардације. У међувремену, одузето јој је старатељство над ћерком, које је додељено Центру за социјални рад у Ковину. Након опоравка у болници, девојчица је смештена у Дом за незбринуту децу у Звечанској.

ТАЈНИ ДОГОВОР ПУТИНА И ДОДИКА, ОДГОВОР НА АМЕРИЧКУ ПРОВОКАЦИЈУ: Русија у Републици Српској ГРАДИ ТРИ ВОЈНЕ БАЗЕ!

– Монструозно насиље које је претрпела оставило је трајне последице на девојчицу. Она је данас тежак инвалид. Има квадрипарезу (отежано померање руку и ногу), храни се на сонду, не говори, не може да седи и не може усправно да држи главу – рекли су у смедеревском тужилаштву.

Прети јој до 10 година затвора

ХОРОР: Дечак (13) мајци одсекао главу, ставио је у кофу и све снимио, па видео поделио друговима

Маја К. је, након хапшења у фебруару, провела месец дана у притвору, након чега је пуштена да се брани са слободе. Против ње је подигнута оптужница за насиље у породици, а тужилаштво је тражило најстрожу законом прописану казну затвора од десет година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Српска црква до Гватемале

Пожари и даље бесне у Калифорнији, једна особа погинула, 212.000 евакуисано

Састанак Вучића са премијерима Бугарске, Румуније и Грчке

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
26°
Tue