Србија Хроника

МАЈКА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Моја ћерка није имала разлога да дигне руку на себе! Како је могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде?

Након смрти труднице Бојане Милановић (24), припаднице Војске Србије, њена мајка Снежана у потресној исповести прича како сумња у званичну верзију и не верује да се ради о самоубиству.

Снежана каже да је њена ћерка била весела, расположена и пресрећна због трудноће, преноси Информер.

– Није имала ниједан разлог да дигне руку на себе – истиче Снежана.

ИСПОВЕСТ ВЕРЕНИКА ВОЈНЕ БОЛНИЧАРКЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

Након увиђаја инспектори су јој рекли да имају неке сумње у вези са Бојанином смрћу.

– Бојана је нађена мртва у кревету, у доњем вешу у ком је иначе спавала. Имала је две ране на телу. Инспектор који је радио увиђај ми је рекао да по положају тела и ранама, она није могла сама да пуца у себе – прича Снежана.

(ВИДЕО) ШОКАНТНА ВЕСТ! Бивши капитен Србије облачи дрес лажне државе Косово?!

Она додаје да је Бојана имала једну рану од метка испод леве дојке, а другу на глави.

Posted by Bojana Milanovic on Thursday, 12 October 2017

– Како је то могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде? Питам се и што нико од Јовишине фамилије, која живи у другом делу куће, није ушао у Бојанину собу да је обиђе кад су чули пуцањ. Морали су да чују пуцањ јер је ловачка пушка била у питању. Ако су и помислили да је нешто пало у њеној соби, зашто нико није отишао да провери? Нашао ју је Јовиша тек наредног јутра, кад се вратио са посла – прича очајна мајка.

ШОК ИСПОВЕСТ ОМИЉЕНОГ БЕОГРАДСКОГ КОНОБАРА: Пијане госте терамо цевима од 2 цола, жене су ГОРИ ПИЈАНЦИ, а онда одговара на питање свих питања: Да ли келнери гостима ПЉУЈУ У ПИЋЕ!

Снежана наводи да је Бојана наручила и поклон за свадбу.

– Била је заљубљена и у суботу се је требао да се уда. Од свог оца који живи у Немачкој, наручила је поклон за свадбу. Зар би то урадила да је хтела да се убије – пита се Снежана.

ТУРИСТИ ИЗ СРБИЈЕ, ЗБОГ ОВИХ 5 СТВАРИ МОГУ ДА ВАС ВРАТЕ СА ГРАНИЦЕ: Креће сезона годишњих, а због ових папира одмор може и да вам преседне

Подсетимо, Бојана је према налазима обдукције, пуцала у себе из ловачког карабина, који је у власништву њеног вереника. Он такође ради као припадник Војске Србије, а био је на дежурству, радио ноћну смену и када се вратио, пронашао је мртву.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВА СРПСКА ПОЛИТИЧАРКА ОБЈАСНИЛА КАКО СЕ БОРИТИ ПРОТИВ АНТИСРПСКИХ НВО!

ВУЧИЋ: Нико ме неће отерати из Ниша, поготово не лопови и нерадници

ДАЧИЋ: ЕУ болује од тешке болести, можда је излечива….

ДОДИК: Брисел наштимован само да осуђује Србију и Републику Српску

Седам моћних прети Русији због Сирије и Украјине

Извор: Еспресо

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue