Osumnjićeni Nemanja Carević, Foto: privatna arhiva
Србија Хроника

МАЈКА ОТКРИВА ЗАШТО ЈЕ ЦАРЕВИЋУ ПАО МРАК НА ОЧИ: Да му није го отворио врата и даље би био жив!

Мајка осумњиченог Немање Царевића тврди да се убиство Милије Медића догодило сплетом несрећних околности.

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Немања Царевић није желео да убије Милију Медића, момка своје бивше жене! Напао га је у афекту, изнервиран што у стану није затекао своју ћеркицу, већ голог љубавника бивше жене! Ово у исповести за „Ало!“ каже Јелена Царевић, мајка Немање Царевића (35), осумњиченог да је 23. децембра провалио у стан бивше невенчане супруге са којом има двогодишњу ћерку и бејзбол палицом насмрт претукао Милију Медића (32), који је са Маријаном (23) био у вези.

– Мој син је превелики емотивац! Милион посто знам да није желео да убије тог момка. Напао га је вероватно у афекту, изнервиран што у стану није затекао своју ћеркицу, већ голог љубавника бивше супруге! Шта је друго могао да уради, него да одреагује као љумоборни мушкарац? Немања није повредио бившу супругу, већ је напао тог сиротог момка. Све се одиграло сплетом несрећних околности. Жао ми је што је изгубљен један људски живот! Моје дете није имало намеру никога да убије нити је у стан бивше супруге отишао смишљено да би некога усмртио! – каже уцвељена мајка осумњиченог и додаје да је Немања у браку био максимално посвећен породици.

– Немањина бивша жена дете је оставила својој фамилији само да би била са љубавником. Свако ко познаје нашег Немању врло добро зна да он никога не би намерно повредио нити би икада смишљено учинио било какво зло! Он је превелики емотивац! Све ово што се догодило, њему ће најтеже пасти и биће му већа казна од било које робије! Маријанине пријаве против Немање за наводно насилничко понашење су лаж, бес и хир бивше жене! Њој су одговарале једино Немањине паре! Љубави према Немањи, с њене стране, уопште није ни било. Он је за њу и дете давао и зарађивао колико год је могао. Ми смо им, као родитељи, помагали. Нисмо им се мешали нити им досађивали. Немања је стамбено обезбеђен, тако да је снаја има апсолутно све услове, али јој то, изгледа, није било довољно – са болом у гласу прича Јелена Царевић.

Брутално убиство се догодило 23. децембра, око два сата ујутро, у насељу Миљаковац. Осумњичени Царевић провалио је у стан бивше супруге Маријане и бејзбол палицом усмртио Милију Медића. Он је истог дана, око 19.30 сати, отишао у полицију и предао се, говорећи: „Ја сам тај којег тражите!“

НИКО НЕ МОЖЕ ДА МУ СТАНЕ НА ПУТ Малолетни пироман из Новог Сада спалио бескућника, рушио гробља, а сада је поново побегао из дома И НАПРАВИО ХАОС

Син начелника

Како је „Ало!“ већ писао, Царевић је мирно све признао. Тврдио је да није планирао убиство и да се све догодило у афекту. Потиче из имућне породице, а раније је и сам имао проблема са дрогом и излечио се у Русији.

– Сви су шокирани оним што је урадио, јер је из фине и богате породице. Његов отац је пензионисан као начелник шестог одељења МУП-а Србије, док мајка Јелена ради у Дому здравља у Земуну као лаборант – кажу пријатељи породице Царевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сутра славимо празник свих очева: Тате, спремите поклоне за малу и велику децу!

Шта је Путин поручио Трампу, а шта Меркеловој и Ердогану

ХРВАТСКА НЕИЗЛЕЧИВА БОЛЕСТ: Пуна им уста „мира и стабилности“, а и даље су заробљени….

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon