privatna arhiva
Србија Хроника

МАЈКА, ОТАЦ И СИН ПОГИНУЛИ КОД ЗЛАТИБОРА ПРОШЛЕ ГОДИНЕ, А САД СУ БАКА И ДЕКА УЧИНИЛИ ДИРЉИВ ГЕСТ: Бахати возач убио целу породицу, али не и сећање на њих!

Под Златибором, на дедовини Александра Селаковића, дечака који је прошле године заједно са родитељима погинуо у саобраћајној несрећи близу куће у којој је живео, играће се деца. Ливада на којој је несрећни дечак јурцао за лоптом биће претворена у парк.

УЖАС У ШИДУ: МИГРАНТ ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЈКУ ТРОЈЕ ДЕЦЕ (25), она ћутала о нападу СВЕ ДОК НИЈЕ СХВАТИЛА ДА ЈЕ ТРУДНА!

Сеоска школа у Шљивовици, издвојено одељење ОШ „миливоје Боровић“ из Мачката, добила је на поклон 14 ари плаца, који су јој у спомен на покојног унука даривали за свагда неутешни Станка и Љубинко радељић, са жељом да на том месту живи успомена на дечака.

Александар је имао само 12 година када му је удес на магистралном путу кроз Шљивовицу прекинуо живот. У смрт са мајком Маријаном (38) и оцем Миланом (36) син јединац отишао је грешком бахатог визача, који је прешао у њихову клоловозну траку. Погинули су само неколико минута пошто су од куће кренули до пријатеља.

ЗЕЛЕНАШ ИЗ ПРОКУПЉА И ЊЕГОВА ЖЕНА ОЈАДИЛИ СИРОМАХЕ: Давали паре на камату, па им узимали чекове социјалне помоћи

– Ливаду којом је јурцао мој Ацо и на којој ми је помогао да пластим сено, поклонио сам општини, а она ће уступити школи да на њој направе парк. Кад се њему није дало да одрасте, нека у парку расту и друже се деца из Шљивовице – прича, а сузу не може да задржи Љубинко Радељић.

ЧЕТИРИ ЏИНА СУ МИ НАРЕДИЛА ДА УБИЈЕМ И ПОЈЕДЕМ МАЈКУ: Монструозна прича босанског канибала који је данима комадао мајчино тело!

Александар је од рођења живео у бабиној и дединој кући. Мирјана и Милан су напорно радили по цео дан, па је највећи терет бриге о њему често носила баба Станка. Гајила је Аца од пелена, хранила, чувала, пресвлачила, слала у школу. У соби у којој су становали време је стало тог несрећног 4. априла 2017. године.

ПРЕОКРЕТ! ФОТОГРАФИЈЕ ОТКРИЛЕ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Бизнисмена Предрага Перића убио зет?!

– Све је, свака ствар на истом месту где је и била оне вечери кад ми деца седоше у кола и за неколико минута изгинуше. Ништа нисам склонила, преместила, бацила. Свако јутро уђем у собу, пољубим њихове слике и исплачем се. На гробље где су сахрањени идемо сваких 15 дана – јеца старица.

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ НИШКОГ БИЗНИСМЕНА: Девојчице САМЕ ДОЛАЗЕ КОД МЕНЕ у стан, коштају ме 500 ДИНАРА ДНЕВНО!

Старала се и раније о Ацовом оцу Милану, њеном братанцу. Као ђак је остао без оца, нешто касније му је и мајка отишла у Француску, после чега се , да олакша живот, преселио код Радељића. А они су га дочекали широко раширених руку. Под истим кровом Милан је завршио школу.

Уместо да Миланов син данас седи у школским клупама са седмацима из Шљивовице, његова слика је окачена у холу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ: Путин је искрен пријатељ

Русија представила доказе: Украјинска војска оборила авион на лету МХ-17

Заев се огласио о Русији после оштре поруке Бесног пса

Ратни бродови НАТО-а се приближили обали Сирије

КРЕНУО ДА ОПЉАЧКА ПРОДАВНИЦУ НА КАРАБУРМИ, АЛИ ЈЕ НАЛЕТЕО НА ХРАБРУ РАДНИЦУ! Пљачкаш побегао главом без обзира кад га је дохватила!

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun