Зорана Јевтић/Курир.рс
Друштво Србија

МАЈКА НАШЛА СВОЈЕ УКРАДЕНО ДЕТЕ У СЕЛУ ОРАШАЦ КОД ОБРЕНОВЦА: Кад сам је видела, знала сам да је моја!

Случај Милијане Чумић, која је ћерку нашла у кући жене с којом је била у породилишту, сматра се најјачим у афери „нестале бебе“.

Једна од многих жртава афере „крађа беба“, Милијана Чумић (63) из Београда, после 25 година личне истраге и пратећи болничку документацију, пронашла је своју ћерку Ану, за коју су јој рекли да је рођена мртва.

Објављени су НЕВЕРОВАТНИ подаци о томе како је гласала руска војска

Њена прворођена ћерка завршила је, како Милијана тврди, код жене која се породила истог дана кад и она, у истом породилишту Градске болнице.

– Бабица која ме је 21. децембра 1978. породила саопштила ми је да сам родила мртву девојчицу. То сам прихватила врло тешко. Али истог дана у другој смени дошла је друга бабица, која ми је донела бебу на подој, а ја сам јој плачући рекла да је моја беба умрла. Заправо ми је она отворила очи. Након претраге болничке документације сазнајем да су се тог истог дана породиле још две жене. Нас три родиле смо две девојчице и једно дефектно дете, које је умрло – прича Милијана и додаје да је након 25 година борбе открила да је њено дете код једне од те две породиље. Скупила је снагу и отишла да је упозна.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА У ЦИРКУСУ! Члан „Цирqуе ду Солеил“ умро после пада током представе

– Пронашла сам моју Ану у селу Орашац код Обреновца, у кући те жене која се породила кад и ја. Објаснила сам тој жени да сумњам и затражила јој да ми помогне ако се нечега сети, а она је све време црвенела. Одмах ми је све било јасно. Кад сам видела Ану тог дана, прошла ме је језа од главе до пете, знала сам да је она моја – присећа се Милијана. Додаје да је након неког времена Ани све испричала и суочила је са истином.

– Неколико пута смо се чуле и виделе, дуго разговарале, али она не жели да уради ДНК анализу. Не замерам јој, та жена ју је ипак одгајила, не мора да нас прихвати, али нека се зна истина. Ја сам најсрећнија што је она међу живима. Њој сам само рекла да ту жену одведе у цркву и нек јој се закуне тамо да ју је она родила – закључила је Милијана.

(ВИДЕО) АМЕРИКАНАЦ НОКАУТИРАО ХРВАТА: Општа туча кошаркаша Сплита и Задра

Она је 2002. поднела кривичну пријаву због замене новорођенчета, али суд никад није наложио ДНК анализу, уз образложење да је случај застарео.

Бројне нелогичности
НЕМА ПОТВРДЕ О СМРТИ

Прикупљајући папире, Милијана је, како каже, стално наилазила на нелогичности које су је наводиле да све чвршће верује да јој је беба украдена:

(ВИДЕО/ФОТО) ОВАКО ИЗГЛЕДА БУДВА ПОСЛЕ ПЛИМНОГ ТАЛАСА: Море се повукло и оставило за собом хаос и разорене плаже!

– Породила сам се у 5.45 сати, а у порођајном протоколу стоји у 6.30. На отпусној листи писало је да је тежина детета 2.400 грама, а моја девојчица је била тешка 2.850. Писало је и да је недоношче иако је рођена с пуних девет месеци. У регистру матичне службе Ана је заведена под четири разна броја, а у болници не постоји ни пријава ни записник о смрти. Исто тако не постоји ни потврда о смрти, као ни записник са обдукције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОЦУРИЛИ УЖАСНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ПРИНЦА ЧАРЛСА: Пријатељи који су га звали у госте тешко су се покајали, а шта је тек радио баштованима!

Ана Брнабић: Подршка родитељима на три начина

Путин већ у првом говору најавио промене у Влади

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri