Србија Хроника

МАФИЈАШКА ЛИКВИДАЦИЈА! Ево ко је убијени Деја Босанац, десна рука шефа крушевачког подземља!

Дејан Стрељић звани Деја Босанац, један од најближих сарадника бившег вође најјаче крушевачке криминалне групе Горана Обрадовића Суше, убијен је данас.

Стрељић се помиње у Белој књизи организованог криминала МУП-а Србије из 2001. године као члан групе на чијем је челу Далибор Филиповић Даки.

(ВИДЕО) ЕКСПЛОЗИЈА У ПРОДАВНИЦИ У САНКТ ПЕТЕРБУРГУ: Најмање 10 ооба је повређено, више од 50 евакуисано!

Ова група, у којој је био и Суша, поникла је из групе „џодинци“ која се у Крушевцу борила за примат са чувеном „Јоткином“ групом предвођеном Зораном Јотићем Јотком.

Током полицијске акције „Сабља“ 2003. године вође „Јоткине“ групе су ухапшене и осуђене на више од десет година затвора. Ту ситуацију искористио је Суша и преузео Крушевац. Он се бавио продајом дроге, а у граду се понашао бахато, пребијао и малтретирао људе.

Његова десна рука био је управо Деја Босанац. Суша је убијен у септембру 2014 године.

Претње полицајцу

САД ЗБОГ СРБИЈЕ ФАЛСИФИКУЈЕ ИСТОРИЈУ: На крају ће нас баш Амери убедити да су СРБИ ЗАИСТА ПОСЕБАН НАРОД!

Стрељић је иза себе имао неколико кривичних поступака.

У јулу 2011. у дискотеци „Трокадеро“ у Будви пиштољем је претио полицајцу из Крушевца који је у том тренутку био на одмору. Према писању медија, тај полицајац је неколико месеци раније дао изјаву у вези са нападом Стрељића на њега и његове колеге – када су приликом рутинске контроле у Крушевцу тражили од Стрељића да се легитимише. Уместо да им покаже документа, Стрељић је почео да их вређа, па је против њега поднета кривична пријава. Напад у „Трокадеру“ био је Стрељићев покушај да натера полицајца да промени исказ у вези са догађајем из Крушевца.

ДЕТАЉИ ТУЧЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Пролазници затекли ученика (16) у локви крви, без свести

Због претњи полицајцу Стрељић је ухапшен по повратку у родни град.

Док је боравио у притвору, један од његових адвоката је прошверцовао мобилне телефоне у затвор и доставио их Стрељићу. Адвокат је телефоне и батерије скривао у фасцикли, али га је открио видео-надзор у крушевачком Окружном затвору.

„Ванредним претресима притворске собе у којој притворени Д.С. борави након посете адвоката, пронађена су два мобилна телефона, четири батерије, као и импровизовани пуњачи за мобилни телефон“, саопштило је тада Министарство правде.

ПОТРЕСНО! УБИО ГА ОТАЦ: Мали Михаило Николић би славио пети рођендан

Адвокат Раде Вујчић реаговао је након овог саопштења тврдећи да је незаконито сниман у затвору у док је водио поверљиве разговоре са својим брањеником.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила у Новом Саду

НЕУНИШТИВ: Динкић згрће милионе од естраде! А да ли плаћа порез на зараду?

Мигрант из Африке попео се на божићну јелку у Милану с намером да скине крст

Извор: Крик/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu