Александар Лукашенко (Фото: Ria)
Европа Свет

ЛУКАШЕНКО УПОЗОРАВА ПОЉСКУ: Не стварајте додатне базе, иначе ће Минск и Москва бити принуђени да одговоре!

Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да је министру спољних послова Пољске посаветовао да не граде „додатне базе“, иначе ће Минск и Москва бити принуђени да одговоре.

(ВИДЕО) ПРЕДСКАЗАЊЕ! ЦРВЕНА ЈУНИЦА, РИБЕ У МРТВОМ МОРУ, ЗМИЈА НА ЗИДУ ПЛАЧА! Сва 3 знака смака света су ту! Ево кад почиње!

„Рекао сам министру спољних послова, он је био код нас у Минску: не намеравамо да ратујемо са вама. Због тога не треба градото додатне базе. У супротном ћемо ми и Руси морати да одговоримо. Значи, бићемо принуђени да нешто распоређујемо да бисмо вам се супротставили“, рекао је Лукашенко.

(ВИДЕО) ТРАМП СТИГАО У БЕОГРАД: 5.000 људи сачекало америчког председника на аеродрому! Одушевљени што је дошао!

Белоруски лидер је истовремено нагласио да се спољна политика Белорусије заснива на принципу да „се са суседима мора добро живети, зашто бисмо се свађали са њима“. Лукашенко је такође истакао искључиво мирољубиву политику белоруске државе и народа, преноси прес-служба белоруског председника.

ВУЛИН КОМШИЋУ: Хоћеш ли да нас шамараш или да нам заврћеш уши? – БОЉЕ РЕЦИ КО ЈЕ ХТЕО ДА УБИЈЕ ВУЧИЋА У СРЕБРЕНИЦИ!

„Ми смо мирољубиви људи, не желимо рат. Нисмо богати, али не молимо никог. Сами ћемо зарадити своју срећу. Ако се покренемо, све ћемо урадити сами. Већ сам рекао да је боље десетине и стотине година преговора од једног дана рата“, рекао је шеф државе.

Лукашенко је додао да је свет проценио поступке које Белорусија чини како би осигурала безбедност у европском региону.

МАТИЋ НИЈЕ ОДАО ПОЧАСТ ПОГИНУЛИМ ЕНГЛЕСКИМ ВОЈНИЦИМА: Медији спекулишу да је Србин одбио да носи цвет на дресу због НАТО бомбардовања 1999. године!

„Данас су коначно схватили колика је цена овог комада земље у центру Европе. Не само они. Американци који су веома далеко, такође су оценили. Да не говорим о свом старијем брату (о Русији)“, додао је он.

Дарко неће моћи да наплати осигурање од 65.000 евра јер је имао дрогу у крви?! Детаљи које нико није знао!

Крајем октобра Лукашенко је такође рекао да Минск и Москва размишљају о адекватном одговору „уз минималне трошкове“ на планове Пољске да на својој земљи изгради америчку војну базу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР! ЖИВА САХРАЊЕНА, 11 ДАНА ВРИШТАЛА И ЗАПОМАГАЛА ИЗ КОВЧЕГА: Када су рођаци отворили ГРОБ, њено тело било је топло!

Раније је Пољска понудила Сједињеним Америчким Државама да на својој територији изграде сталну базу за америчку оклопну дивизију и обећала да ће преузети трошкове — око 1,5-2 милијарде долара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК ЗАГРМЕО: „Немоћни“ Комшић не може да прети Србији и српском народу!

Цвијановић: Настављам тамо гдје је стао Додик

(ВИДЕО) ПУТИН УРУЧИО БИКОВИЋУ ДРЖАВНУ НАГРАДУ! Велико признање за нашег глумца

Комшић оштро поручио Београду: Поштујте границу на Дрини, у супротном биће проблема

Извор: rs. sputniknews

Оставите коментар