Телеграф
Забава

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

Још увек законити муж Наташе Беквалац причао је о односу са певачицом, али и о односу са његовом рођеном сестром Аном Калинић која је пре неколико дана поручила да он није њен брат већ осам година.

Лука Лазукић у разговору за Телеграф тврди како није претукао своју супругу Наташу Беквалац, иако не може да објасни одакле певачици модрице које има по телу, као и рана на лицу. Како каже, у тренутку када ју је последњи пут видео она је била без иједне маснице на себи, али признаје да су се растали у свађи, услед препирке која се догодила пред зору. Лука објашњава због чега је поднео кривичну пријаву против ње, каже да сматра да је он део једне велике обмане, и открива да ће се борити за старатељство над ћерком Катјом.

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Међутим, Лука је у разговору за наш портал по први пут споменуо Данила Икодиновића и Љубу Јовановића, те разлог због ког и даље носи бурму.

– Ја своју супругу нисам тукао. Само сам је гурнуо на кревет, склонио од себе да не би дошло физичког сукоба или било какве врсте насиља за које сам оптужен. Презирем ту причу. Ја осуђујем насиље у породици, осуђујем насиље над женама, али подједнако осуђујем и насиље над женама које лажно клевете своје мушкарце, своје супружнике. Баш због тих жена које су реално изложене томе – каже супруг Наташе Беквалац.

Током разговора Лазукић је рекао како сматра да је он жртва обмане и истиче како жели томе да стане на крај да би заштитио све будуће, како их назива „реалне жртве“. Како тврди, противник је било каквог вида насиља, а наводи како његова још увек законита супруга ово ради смишљено, те да је тако било и када су у питању њени претходни бракови, са Данилом Икодиновићем и Љубом Јовановићем.

– Имам велико поштовање према обојици. Не бих уопште да их уплићем у све ово, довољно су сами били уплетени. Ја сам само још једна жртва целе обмане. Сигуран сам да ни њима није било лако, као ни мени сада. Ја мислим да су се спасили…. – рекао је Лука о Дачи и Љуби.

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

Како тренутно стоје ствари Наташа Беквалац ће тражити потпуно старатељство над ћерком Катјом, коју је са Луком добила пре месец и по дана, а исто тако ће тражити да Луки буде забрањено да види ћерку до њене 18. године.

Лазукић истиче да ће се он са својим тимом борити за старатељство над ћерком Катјом, а да се затвора не плаши јер, како је рекао, „то не може да се деси“.

– Наташа и њени адвокати имају пуно право да траже старатељство и да траже шта год, као и ја са својим тимом адвоката. Ја ћу своје дете да видим. Човек не треба да се плаши када није крив. Ја немам чега да се плашим – тврди Лука.

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

Поводом прича и писања о томе да је Лазукић на превару узео аутомобил који тренутно вози, тако што га је регистровао на своје име након што је Наташа свој претходни аутомобил продала и новац дала за ново возило, Лука каже да стоји иза тога да је аутомобил његов, те да је свој новац уложио и у опремање Наташиног стана и у опремање салаша у Ченеју, за шта, твди Лазукић, има доказе које ће предати суду.

– То што ми живимо у њеном стану, ми смо живели од почетка у њеном стану зато што је Хана била ту и Хана је ишла у школу близу стана на Дедињу. То је једини разлог. Аутомобил доказује саобраћајна дозвола, име и рачун са кога је плаћен, што је све достављено адвокатима. Наташа је продала свој аутомобил, и то је то. Што се тиче куће на салашу, тоје Наташин салаш, али новац са којим је он завршен, кућа завршена, сав намештај, помоћни објекти и све остало, све је исфинансирано од мог новца, за који имам доказе – рекао нам је Лазукић.

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

На наше подпитање да ли све што говори може да докаже, Лазукић је рекао: „Наравно“.

Лазукић тврди да више не воли Наташу, а на наше питање због чега онда и даље носи бурму, рекао је следеће:

– Ја сам још у браку. Ја се још нисам званично развео.

– Ја сам Наташу држао као мало воде на длану. Све сам јој пружио. Пружио сам јој себе. Увек сам био ту да је заштитим кад је имала своје хирове и инциденте које сам правдао постпорођајним стањем. Имали смо један инцидент који сам, кажем, правдао постпорођајним стањем. То ће све суд да утврди – закључује Лазукић.

(ВИДЕО/ФОТО) МАСОВНА ТУЧА: Потукле се две групе, а онда се један од учесника аутом залетео у противнике!

Шта је још Лазукић испричао и које тврдње је изнео, као и шта је одговорио на питање да ли би се помирио са Наташом Беквалац, погледајте у видеу на почетку текста.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Руске ракете забринуле Израел: Уништити С-300

ПУШТЕНИ ИЗ ЗАТВОРА, ПА ЛИКВИДИРАНИ У МАФИЈАШКИМ ОБРАЧУНИМА: Да су ови ЖЕСТОКИ МОМЦИ остали на робији, данас би били живи!

(ВИДЕО) ТРАМП ПОЛЕТЕО ПРЕД РУДУ: Ево зашто удари у Сирији нису били толико успешни као што је он представио

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue