Хроника

ЛУДА ПРИЧА ИЗ ПРОКУПЉА! ЖЕНУ НАТЕРАО ДА УЗМЕ КРЕДИТ, ПА…

М. Р. (35) наговорио супругу С. Д. (35) да узме кредит, али чим су подигли 500.000 динара из банке, избацио ју је из аута и побегао. Вратио се кући после недељу дана, као да се ништа није десило.

Мештанка Прекадина код Прокупља С. Д. (35) пријавила је полицији прошле седмице да јој је муж М. Р. (35) украо пола милиона динара и да је побегао!
Она се пожалила да ју је муж наговорио да узме кеш-кредит, наводно да среде кућу, али чим су подигли 500.000 динара из банке, М. Р. ју је избацио из аута и нестао! Након недељу дана хладнокрвно се вратио кући, као да се ништа није десило, па сад остаје да се види да ли ће С. Д. повући пријаву коју је поднела против мужа!
Како смо сазнали у полицији, С. Д. је прошле седмице испричала инспекторима да јој ни на крај памети није било да ће је муж тако насамарити.

pixabay.com

– Рекла је да се договорила са мужем да подигне кредит како би реновирали кућу у Прекадину, где живе са децом. Када су се колима враћали са новцем, он је, према њеном сведочењу, зауставио ауто на путу Прокупље – Мала Плана, правдајући се да нешто није у реду са колима. Казао јој је да она изађе из аута и погледа. Чим је изашла, упалио је ауто и побегао, оставивши је згрануту насред пута.

Да све буде још шокантније, у аутомобилу је с њима било и њихов син стар 17 месеци!
– Он је успут оставио дете код рођака и продужио даље у непознатом правцу. Жена је у међувремену некако успела да дође до куће и одмах је позвала полицију, која се дала у потрагу за М. Р. Обавештено је и тужилаштво у Прокупљу, које је покренуло предистражни поступак – наводи наш извор из полиције.
Телефон одбеглог мужа је наредних седам дана био искључен и нико није знао где се он налази.
– Међутим, М. Р. се јуче ујутро изненада појавио на вратима породичне куће у Прекадину. Појавиле су се неке информације да је био у Ћуприји, али се не зна код кога. Са С. Д. још није обављен разговор, па не знамо да ли ће му опростити ову „авантуру“ и повући пријаву – рекао је наш саговорник.
Комшија овог брачног пара каже да цело село о овоме прича већ седам дана и да не зна зашто је М. Р. то урадио својој супрузи.

Проводио се са другом женом?!
Мештани Прекадина нису чули да је М. Р. био коцкар или да је имао дугове због којих би био принуђен да опљачка жену. Верују да је из чисте обести и забаве украо те паре и да је само желео да се добро проведе са неком другом женом.
– Никад нисам чуо да имају неких брачних проблема. М. Р. се давно доселио са Косова. Ово му је други брак. Из првог има ћерку стару 17 година, а са С. Д. је добио још једну ћерку и сина. Не познајем их баш добро, али пре недељу дана, кад сам чуо шта се десило, отишао сам да обиђем С. Д. и њену децу. Она је била забринута и нисам хтео много да је испитујем. Сад чујем да се вратио, мртав ‘ладан, као да се ништа није десило… Невероватно – прича комшија.
Према његовим речима, у кући М. Р. јуче су цео дан били и његови родитељи.
– Сигурно су смиривали снају, покушавали да је наговоре да све заборави. Комшиница ми је рекла да је срела С. Д. и да јој је ова сва насмејана добацила: „Комшинице, има да частим! Вратио ми се муж!“ Ко зна зашто је одмах тако „окренула плочу“, можда је од срамоте хтела да прикаже како је сад све у реду – прича комшија.

Прочитајте још:

БЕОГРАЂАНИН ПРЕКОРАЧИО БРЗИНУ: Казна због једног километра „преко црте“

Руководство „Фијата“ и синдикалци потписали споразум

Украјинска амбасадa: Кијев спреман да суди Кустурици

 

Извор:информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon