Друштво Србија

ЛОВРЕКОВИЋ: УДОВИЧИЋУ, НИЈЕ ТИ У ОПИСУ РАДНОГ МЕСТА ДА ПРОМОВИШЕШ „КОСОВО“

Новинар и друштвени активиста Томо Ловрековић обратио се поводом најављеног гостовања репрезентације тзв "Косова" на европском првенству у каратеу у Новом Саду отвореним писмом министру спорта и омладине Вањи Удовичићу. Писмо преносимо у целости.

ХАОС НА СЕДНИЦИ ВЛАДЕ – ПРЕМИЈЕРКА НУДИЛА ОСТАВКУ ЗБОГ УДАРА МИНИСТАРКИ?! Вучић одмах реаговао!

ОТВОРЕНО ПИСМО МИНИСТРУ СПОРТА И ОМЛАДИНЕ ВАЊИ УДОВИЧИЋУ

Поштовани господине Удовичић,

Не обраћам вам се као грађанин, не пишем Вам у својству друштвеног активсте, не апелујем као новинар и не јављам се као забринути појединац.

Не, контактирам Вас у једином својству које ми даје за право да вас не молим, не сугеришем, већ да захтевам – у својству послодавца, што суштински јесам заједно са 7 милиона 120 хиљада 665 других грађана, према последњем попису.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ПЕЋИ! Аутобус слетео са пута, више од 30 повређених!

У пракси за коју смо се борили, па ето и изборили, дакле у капиталистичком схватању и поимању друштва, за траљаво одрађен посао следе санкције, а за неизвршавање радних обавеза – отказ. Овим путем Вас, дакле, као упосленика, упозоравам на чињеницу како не само да не радите свој посао, за који Вас плаћам(о) квалитетно, већ га не радите уопште!

Чињеница да сте прећутно (а, можда и гласно, судећи по речима челника РСС) аминовали могућност да рукометашице такозваног Косова наступе у Крагујевцу (касније Ковилову) што је пуком срећом спречено, али и да подржавате могућност да каратисти исте „државе“ наступе на првенству у Новом Саду, не стављају Вас баш у ранг радника године. Са друге стране, ти потези Вас, дакако, сврставају у ред оних који отворено крше и газе Устав своје земље, у којој сте приде министар, за шта се, погађате, може, односно треба, односно мора одговарати.

(ФОТО) ПУТУЈУ СВЕТОМ 17 ГОДИНА, ОБИШЛИ 73 ЗЕМЉЕ И ДОБИЛИ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ

Од министра спорта у држави која обилује талентима, може се и очекивати и захтевати да се упише у историју и лично сам веровао да то можете урадити, увођењем системских решења, разбијањем корупције, непотизма, развојом школског спорта и постављањем здравих основа. Очигледно сте ту потребу да постане део историје, међутим, погрешно схватили или још горе, схватили баш онако како треба (како вам је речено).

Јер, идеја, да окупирани део територије наступи као самостална репрезентација на тлу матичне државе, свакако јесте историјска: за историју срамоте, бешчашћа, и опростите, глупости.

Зато Вас позивам да:

1) Под хитно забраните наступ каратиста нарко квази државе „Косово“ у Новом Саду
2) Декретом и обавезујућим упутством забраните наступе представника те „државе“ на територији Србије у будућности, неограничено и без изузетка
3) Смените председника РСС Божидара Ђурковића, не толико због бројних афера и резултатских бродолома, већ због срамне одлуке да угости репрезентативке „Косова“
4) Смените председника Карате савеза Србије Славољуба Пипера, као опомену и путоказ свих другим челницима

РАЗВАЛИО: Није срамота Цеца у читанкама, срамота сте ви, родитељи!

Све ове тачке стају у само једну: радите свој посао! На крају крајева, за њега вас плаћам(о) 110 хиљада динара месечно. Разумите ме, јер ја Вас нећу и не могу.

С поштовањем,
Ваш послодавац
Томо Ловрековић

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗАЗОВ Пуна уста ментол бомбона и газирано пиће, ево шта ће се десити

ЗВАНИЧНО ПОТВРЂЕНО! Арканов убица је ипак убијен у Јужној Африци!

ЗАТВОРЕН УЛАЗ У ХРТКОВЦЕ: У село могу само мештани, полиција опколила место

(ВИДЕО) ЈЕДНОМ У 500 ГОДИНА Шокантна бујична поплава погодила Анкару!

ОВАЈ ПОСТ ЈЕ УСИЈАО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ У СРБИЈИ: Да ли је ово само случајност ИЛИ СЕ РАДИ О НЕЧЕМУ ДРУГОМ?!

Спремни за употребу: Десет „мигова“ са „кинџалима“ на пробно-борбеном дежурству

Изетбеговић: Извештај Републике Српске УН неозбиљан акт

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon