Youtube
Политика Србија

ЛОВРЕКОВИЋ ОТКРИО РАЗЛОГ ПРОГОНА: Хоће да ућуткају истину, спрече књигу о њиховим лажима!

Разлог бесомучне хајке пословично агресивних либерала на мене, где не бирају ни средства ни оружја, користећи ЦИА телевизију и друга им традиционална помагала, лежи у чињеници да по сваку цену покушавају да спрече објаву и дистрибуцију моје књиге у којој се откривају све другосрбијанске лажи, каже један од уредника “Националист.рс”, Томо Ловрековић.

НОВОСАЂАНКА ИНФИЦИРАНА ХИВ-ОМ ПОСЛЕ ТРАНСФУЗИЈЕ КРВИ: Дугогодишњи добровољни давалац није знао да има вирус!

– Прогон је кренуо свега неколико дана након што сам најавио промоцију књиге “Сви другосрбијански митови”, која се налази у штампи, а која их очигледно много боли. Реч је о делу у којем откривамо да Ћурувија није био никакав херој, него страни плаћеник, да су Сребреницу и Рачак измислили наши петоколонаши и њихови ментори, да Пети октобар није био дешавање народа, већ насилан ЦИА пуч, али и да се Вуковар мора памтити пре свега по хрватским злочинима – истиче Ловрековић и додаје да је реч о озбиљној документацији, са страним и кредибилним изворима, које ће ставити тачку на аутошовинистичку фарсу која траје преко две деценије.

(ВИДЕО) Мајсторија Роналдиња, гол са своје половине!

Читава њихова филозофија базира се на тим лажима, њихов живот, стотине милиона страних евра, уништавање нашег национално бића, све је засновано на митовима које су градили и као власт преко деценије, а сада ћемо их документовано разобличити и то просто не смеју да дозволе и зато су спремни да ме ућуткају по сваку цену и на било који начин.

– Неће успети у томе, време када је то било могуће одавно је прошло – истиче Ловрековић и додаје да је јасно зашто им смета и сама редакција националист.рс.

(ВИДЕО) ЗАТВОР ГОРИ И ОД АЛКАТРАЗА: Најозлоглашенији робијаши овде живе у самицама од 6 квадрата, а контакт са људима имају само МИНУТ дневно

– Једини смо против НАТО-а и покушаја им окупације, једини смо пре свега просрпски, у времену окупираних медија. Једини смо наклоњени Русији и Асаду, једини смо бранили Младића, а нападали Орића, Готовину и сличне олоше. Једини смо увек на страни народа, а спремни да разобличимо сваког издајника. И у томе немамо компромиса. Зар мислите да досманлијска хунта на ЦИА крилима жели да то дозволи? – каже Ловрековић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Иза кулиса сусрета у Москви: Зашто је бугарски патријарх избегао Кирила и Иринеја

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

ЧЕДА: Јанковић је само осредњи чиновник из Бакијевог кабинета – ШТЕТА ШТО СУ МУ НЕКИ ПОВЕРОВАЛИ!

11 чињеница због којих је ракија омиљено пиће Срба

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon