Telegraf
Регион

Ловац убио колегу мислећи да је дивља свиња, а онда је урадио нешто још горе

Полиција расветлила трагичан инцидент код бране Водоча, на југу Македоније.

Мирослав Јовановић (65), који је на Звездари усмртио оца Светислава (91) па себе, највероватније најавио шта ће да уради јер су после пуцњаве у стан дошли рођаци, а врата нису обијена

Македонска полиција је расветлила трагичан инцидент који се пре три дана догодио код бране Водоча, где је смртно страдао Жанко Иванов (40) из села Рич код Струмице, на југу земље.

Потрага се трагично завршила: Професорка Сњежана пронађена мртва у реци Вардар

Он је са још седморицом ловаца био у лову на дивље свиње на месту званом „Медев рид“ у атару села Белотино.

Жанко је са псима трагачима помагао другим ловцима у проналажењу брлога и јазбина дивљих свиња. То га је коштало живота. Док се кретао путељком кроз густу и непрегледну шуму, на њега је, мислећи да је дивља свиња, са позајмљеном пушком од човека из оближњег села Белотино, са удаљености од око 30 метара пуцао З.Ј. (38) из Струмице.

Када је схватио шта је урадио, он је покушао да прикрије злочин.

ЗЛОЧИН БЕЗ КАЗНЕ! Пре 26 година „мерчеповци“ су убили Александру Зец – имала је само 12 година!

Прво је узео пушку коју је са собом носио Жанко и однео је на друго место, око 50 метара даље, где ју је наслонио на жбуње, а потом је другим ловцима рекао да се Жанко, због непажње самоповредио.

Telegraf

Ловци су одмах позвали Хитну помоћ, али због неприступачности терена њихово возило није могло да стигне до места несреће, па је један од ловаца сишао до најближег села одакле је узео трактор са којим су упуцаног колегу одвезли до возила Хитне помоћи, које га је пребацило до болнице у Струмици.

ПУСТИТЕ МЕ ДА ГА ДОКРАЈЧИМ: Застрашујући детаљи суровог убиства тинејџера у Панчеву! ОСУМЊИЧЕНИ БИО ДРОГИРАН?!

За то време, З.Ј. је са пушком из које је пуцао у Жанка отишао до бране Водоча. Ту је са челичном жицом одбравио затварач пушке која је била оштећена и из ње извадио употребљени патрон и бацио га у воду бране. Након тога је сишао у село Белотино где је вратио пушку и четири неупотребљена патрона човеку од кога ју је позајмио.

Telegraf

 

Лекари у струмичкој болници су изјавили да је Жанко Иванов у болницу био донет са прострелном раном на глави већом од три цантиметра. Сачма је пробила лобању и заглавила се у мозгу.

Иако је у болницу довезен два сата након несреће, Иванов је показивао знаке живота, али је због озбиљности повреда, упркос напорима лекара да му спасу живот, убрзо преминуо.

Језива историја Београда: Трг републике крије мрачну тајну прошлости

Против З.Ј. струмичка полиција је поднела кривичну пријаву због „тешких дела против опште сигурности“, а истражни судија му је одредио 30-дневни притвор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Захарова Западу: Победа у Сирији је наша — китите се Либијом и Ираком

(ВИДЕО) НАТО НАС ЈЕ ОСЛОБОДИО, ТО НИЈЕ БИЛА АГРЕСИЈА: Овако је говорио нови ЈАНКОВИЋЕВ коалициони партнер

ШЕФ НЕМАЧКИХ ОБАВЕШТАЈАЦА УПОЗОРАВА: Кина појачала сајбер шпијунажу

Извор: telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat