Регион

ЛОМИЛИ МУ ЛАКТОВЕ И ПРСТЕ, ПА ЧУПАЛИ ОЧИ! Албанац са српским пасошем извео је НАЈБРУТАЛНИЈЕ убиство у хрватском подземљу!

Анте Прњак, који је пронађен мртав на Трговачко-транспортном терминалу у Сплиту (ТТТС) био је окрутно мучен при чему су му сломљени прсти и лактови на обе руке, а злостављачи су му непознатим средством чупали језик и очи. Тек на крају је убијен с једним хицем у главу и пет хитаца у тело након чега је одвезен и остављен на ТТТС.

Полиција за убиство бившег припадника Војне полиције Анте Прањка сумњичи 27-годишњег Лиридона Беришу, Албанца са српским држављанством, који је ухапшен у четвртак у Омишу.

СКАНДАЛИ ЦРНОГОРСКОГ ПРАВОСУЂА НЕ ПРЕСТАЈУ! ДВОСТРУКИ АРШИНИ СУДА У КОТОРУ: Недужну Сару држе у притвору, а оптужену да је усмртила Србина пуштају на слободу!

„Обављен је увиђај на аутомобилу BMW, на којем је јуче избио пожар, у месту Тугаре. Утврђено је да је пожар изазван отвореним пламеном, те да се ради о возилу у власништву убијеног 34-годишњака. У току је криминалистичко истраживање“ речено је из сплитске полиције у којој наводе како је Прњак мртав превезен у свом BMW-у на место на којем је пронађен.

Осумњичени Лиридон Бериша већ седам година има сталан боравак у Стробечу, а ухапшен је на штанду на омишкој пијаци где његове мајка и сестра продају воће и поврће.

ВОЈСКА НА ГРАНИЦИ! ХИЉАДЕ МИГРАНАТА ПРЕКО АЛБАНИЈЕ УЛАЗИ У ЦРНУ ГОРУ

Тамо је дошао након што је полиција ушла у траг његовом позиву мајци у којем јој говори да му на штанд донесе већу своту новца. При хапшењу код њега нису пронашли никакво оружје.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ: МИГРАНТ НАПАО ПЕНЗИОНЕРКУ У БЕОГРАДУ

У сплитском подземљу се, како преноси Слободна Далмација, говори да 27-годишњак у злоделу има и саучесника па се спомиње име бившег мајстора борилачких вештина. Обојица су наводно тог јутра виђена по неким коцкарницама како троше новац који су наводно узели од жртве, те су се возали по граду његовим аутомобилом док га нису спалили.

Што се тиче окрутности коју је убица или више њих исказао према жртви, прича се да је то била својеврсна порука јер су сматрали да је покојни био полицијски шпијун.
Наводно су га сумњчили за одавање података о једној особи која је сада у затвору.

РУСИ ПРОВАЛАЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Британци спремају још један напад „лажном заставом“

Прњак је био приведен у мају када је пао као организатор четворочлане дилерске групе. Након хапшења је испитан и потом пуштен да се брани са слободе без икаквих мера опреза, што је многима било чудно.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Преминуо Џон Мекејн

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ЧУДО ОД АУТО-ПУТА КОЈИ ГРАДЕ НОРВЕЖАНИ: Овај невероватни пројекат коштаће чак 43 милијарде долара!

Босанац направио хаос у затвору, претукао чувара и побегао, ИТАЛИЈАНСКА ПОЛИЦИЈА ПОКРЕНУЛА ВЕЛИКУ ПОТЕРУ!

Ухапшен осумњичени за рањавање Ђорђа Ђоровића званог „Гуштер“

ШОК У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ: Пацијент извршио самоубиство скоком с прозора!

(ВИДЕО) БРУТАЛНО СУ ЈЕ МУЧИЛИ МЕСЕЦ ДАНА: 13 монструма силовало је девојчицу сваког дана, пекли су је цигаретама, а онда је уследило оно најгоре!

Курир.рс / 24.хр

Оставите коментар