Србија Хроника

ЛОЦИРАЊЕ ТЕЛЕФОНА НОВИ ДОКАЗИ У ОПТУЖНИЦИ ПРОТИВ МАРЈАНОВИЋА: Испитује се ко је све био на насипу! КЉУЧНО И СВЕДОЧЕЊЕ МАЛЕ ЈАНЕ

Виши суд у Београду вратио је тужилаштву на допуну истраге оптужницу против Зорана Марјановића и наложио да саслуша његову ћерку Јану, која је била на насипу 2. априла 2016. у време кад је, како се сумња, он убио своју супругу, певачицу „Гранда“ Јелену Марјановић.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

Novi dokazi

I BAZNE STANICE NA PROVERI

Prema nezvaničnim informacijama, osim saslušanja male Jane, sud je tužilaštvu naložio i da pribavi izveštaj o tome koji su sve telefonski brojevi bili registrovani na baznoj stanici u vreme ubistva.

Подсетимо, извештај о базним станицама наводно је један од кључних доказа који је прибављен у истрази против Зорана Марјановића. У приговорима на оптужницу одбрана је тражила и да им се доставе сви снимци са сигурносних камера.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

informer.rs
informer.rs

БИВШИ МУЖ ГАСИО ЦИГАРЕТЕ ПО ЊОЈ: Ивана га је ТУЖИЛА, а ПРЕСУДА која је сад донесена ће ШОКИРАТИ многе

Марјановићи искључили телефоне у време убиства

Како је Курир раније обајвио, у време када је Зоран Марјановић пријавио полицији да је последњи пут видео супругу Јелену, његов телефон, као и телефони осталих чланова његове породице били су искључени, утврђено је анализом мобилних телефона и базних станица.

Ако сте сачували овај телефон, можете да зарадите много новца

Просторно-временско вештачење које је рађено у склопу истраге показало је да је базна станица у Борчи телефоне чланова породице осумњиченог за убиство супруге регистровала тек пошто је њено тело пронађено следећег дана у каналу у Црвенки.

ЗИМА СЕ НЕ ШАЛИ! Снег у целој Србији, а тек је почео! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОГНОЗУ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

– Постоје два кључна доказа на којима ће се заснивати оптужница против Зорана. Први је вештачење мобилних телефона и утврђивање базних станица на којима се налазио он, али и чланови његове породице. Утврђено је да су у време када је он рекао полицији да му је супруга нестала, а које се поклапа с временом њене смрти, мобилни телефони Марјановића били искључени, укључујући и Зоранов број – отркио је извор Курира упућен у истрагу.

Рок три дана

Тужилаштво има рок од три дана да донесе наредбу о допуни истраге, а браниоци Зорана Марјановића, адвокати Вељко Делибашић и Никола Думнић сматрају да би Јана могла да буде кључни сведок, после чијег сведочења ће Зоран бити пуштен из притвора.

ПИО САМ УРИН, И СНИМАЛИ МЕ ГОЛОГ ЗА ФЕЈС: Исповест инвалида који је једном пару служио као РОБ

– Након саслушања ћерке Зорана и Јелене очекујемо да би поступак могао бити обустављен, што је једина праведна одлука – каже Никола Думнић за Курир.

Суд је јуче саопштио да је одлука већа да тужилаштво треба да прибави нове доказе, између осталог, да у својству сведока испита малу Јану.

– Нисам очекивао овакву одлуку суда. Ово је компромисно решење и за мене неочекивано, јер сам веровао да ће суд смоћи снаге да донесе једино законито решење, а то је одлука да уопште нема места оптужби – каже Марјановићев бранилац, адвокат Вељко Делибашић.

(ВИДЕО) ПРЕЖИВЕО ЈЕ ПАД АВИОНА У КОМЕ ЈЕ ПОГИНУЛО СКОРО 50 ЉУДИ: Открио је како му је једна сасвим обична ствар спасла живот!

Према његовим речима, Јана ће у Вишем тужилаштву бити саслушана у присуству психолога, али и адвоката. Како је истакао, мала Јана је у претходне непуне две године саслушавана најмање пет или шест пута.

– Полиција и тужилаштво, кршећи закон, саслушали су је без присуства психолога. Неспорно је да је Јана сваки пут испричала исто, да се тога дана није одвајала од оца и да све није могло да се одигра онако како пише, па је тужилаштво покушало да тај кључни доказ у истрази прескочи. Да је дете рекло и једну једину реч која иде тужилаштву у прилог, она би била кључни сведок тужилаштва, али пошто њен исказ отклања и најмању сумњу од Зорана, тужилаштву она није била битна – каже Делибашић и напомиње да је дете једини сведок, јер је тог дана била на насипу са оцем и мајком.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ! Ево како је Вулин подржао Вучића у борби за рађање

Ђурић: 381 наставља да важи за Србе на КиМ

Британци на тапету у Москви – две могуће варијанте у случају Скрипаљ

ДИЈАЛОГ У БРИСЕЛУ БЕЗ НАПРЕТКА — Албанци одбили кључну обавезу

Извор: Kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat