Printscreen
Србија Хроника

ЉУБАВНИЦА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА ОТКРИЛА: Ево ко је отац мог детета

Зорица Зока Митровић, која је на друштвеним мрежама покренула подршку Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге Јелене, у исповести открива да удовац из Борче није отац њеног детета!

„Мој син има оца, али то није Зоран Марјановић! Неко је у јавности пронео ту причу и умешао дете и његовог оца у ову збрку. Нико није размишљао о интересу детета, нити о проблемима који су настали због тих прича. Дечаков отац је Б. В. и то је цела истина“ – тврди Зорица Зока Митровић и додаје да је са бившим мужем остала у коректним односима.

Отац мог детета је веома љут због небулоза о свом сину. Тужио је све који пишу лажи о детету, да би га заштитио. Син се виђа са њим и отац му указује сву могућу пажњу. Он се брине и стара о свом сину заједно са мном. Нормално је да желим да заштитим човека који је отац мог детета да не би доживео тортуру кроз коју ја пролазим. Мој бивши муж зна ко сам и колико смо времена проводили заједно, а све остало је сувишно – истиче наша саговорница.

ДАЧИЋ ОДЛУЧНО: „Београд спремио одговор на албанске опструкције бриселског дијалога!“

Зорица Зока Митровић је потврдила да су јој стизале разне претње и да је револтирана претњама које су упућене њеном малолетном сину!

„Неке од претњи сам пријавила полицији, а некима нисам придавала превелики значај. Постоји једна жена која је на друштвеној мрежи објавила низ лажи у које је умешала моје дете. Она се на интернету представљала мојим именом и износила бљувотине и неистине. Поред тога што је писала објаве у моје име, представљала се као друг мог бившег мужа. Откривена је и против ње је покренута истрага. О даљим корацима које сам предузела ускоро ћете чути, јер се истина не може сакрити“, каже наша саговорница.

Зорица Зока Митровић каже да је револтирана измишљеним причама о њој и Зорану, у које је намерно умешано и дете, само да би се њој нанео бол.

ЕКСКЛУЗИВНО: Председник Србије открио шта би за Београд значило „компромисно решење питања КиМ“!

„Свесна сам да треба доста воде да протекне, али истина ће кад-тад испливати на површину! Дотад треба да издржим и сачувам сина од разних глупости. Хајка на мене је почела јер дајем подршку Зорану. Стала сам у Зоранову заштиту да би убица његове супруге био откривен, али ми је та подршка створила само проблеме. Доживела сам да ми прете и изми- шљају разне приче о мени. Најви- ше су ми претили после Зорановог хапшење. Немам проблем када сам ја на удару, али су ми упућивали претње у којима су спомињали дете. Доста је са свим ружним причама у вези са мојим сином. Ако неко има проблем са мном – нека то онда решава са мном, а не мора и не би требало дете да увлачи у све то – испричала је Зорица Зока Митровић.

Зорица каже да је Зорану Марјановићу пружила подршку јер верује да није умешан у убиство своје супруге.

„Јесам, бићу и остаћу Зоранова подршка, јер верујем у његову невиност. Због свог уверења сам преживела штошта, што ми је дало сигнал да сам у праву“, каже Зорица.

Пронађено тело мушкарца код Сремске Митровице

Идентитет Зорице Зоке Митровић је откривен приликом Зорановог хапшења. Када су инспектори 15. септембра 2017. с налогом дошли по Зорана, у кући су затекли и Зорицу. Тад је откривено да она стоји иза профила подршке на Фејсбуку и да га је бранила на друштвеним мрежама. После тога је откривено да су Зоран и Зорица током те кампање на друштвеним мрежама постали блиски.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ухапшени осумњичени за разбојништво из 1997. године

Иза тровања Скрипаља стоји дрога јача од хероина и један баналан разлог

Истрагу убиства Ивановића преузело Специјално тужилаштво тзв. државе Косово

ХРВАТСКА ПОЛИЦИЈА РАЗБИЛА КРИМИНАЛНУ ГРУПУ: Заплењено 100 килограма кокаина, ухапшено осам особа

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri