Жена

Љубавница је покушала да ме убије бомбом! Врачара из Сарајева ми је спасла живот! ИСПОВЕСТ ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ!

Јелицу Дабовић покушала је пре скоро 25 година бомбом да убије девојка с којом је била у љубавној вези, јер није могла да поднесе њихов растанак, открила је сестра прослављених кошаркашица Милице и Ане Дабовић у својој књизи "Тајна једног осмеха".

ХРВАТИ И БОШЊАЦИ ЋЕ САХРАНИТИ БИХ, А НЕ ДОДИК: И Запад дигао руке, укапирао да НЕМА СПАСА НЕМОГУЋОЈ ДРЖАВИ!

У време ове трагедије Јелица је живела у Београду и само што је престала да игра за женски кошаркашки клуб Партизан, чији је члан стручног штаба, како тврди, покушао да је силује. Као велика подршка у тешким тренуцима нашла јој се другарица из Ниша, а касније и љубавница, коју је у књизи назвала Мирјаном.

Међутим, све је кренуло по злу када је Дабовићева, по налогу тренера у новом клубу, саопштила Мири да јој је забрањено да се виђају. Одлучивши да јој нема живота без Јелице, Мира је решила да их обе убије дефанзивном бомбом.

ПУТИН ОТКРИО КО ЋЕ ОСВОЈИТИ СВЕТСКО ПРВЕНСТВО!
– Мирјана је активирала бомбу док је она спавала. Пошто је била на леђима, десна страна јој је остала скоро неоштећена, за разлику од леве, која је била језива. Од кука до препоне изгледала је као кашаста смеса крви и меса, која се доле према колену претварала у огољени мишић на коме уопште није било коже. Гелери од кашикаре били су свуда по њој, нози, стомаку, цревима и леђима – написала је Јелица у књизи (у којој о себи пише у трећем лицу), говорећи како је право чудо што је бомба није убила или направила од ње инвалида.

После вишечасовне операције, велике лекарске борбе за њен живот, вештачке коме и неподношљивих болова, започео је њен мучни опоравак током којег је морала да учи да хода поново, али и да живи са отвореним ранама. Чак и у свему томе отац је, како наводи, наставио психичку тортуру, користећи њено здравствено стање да је вређа и провоцира. Из болнице ју је дочекао речима: „Овај пут смо дошли по тебе јер ниси могла да ходаш, а следећи пут кад одеш од мене, послаћу те у пластичној врећи, па нећу морати да бринем за твој превоз.“

СКАНДАЛОЗАН ПРЕДЛОГ „АЛБАНСКОГ НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА“! Хоће да натерају децу на југу Србије ДА УЧЕ О ХИЛАРИ КЛИНТОН!
Мира, која је покушала да је убије, преминула је следећег дана у болници јер су јој ноге, али и већина унутрашњих органа били у потпуности разнесени, а Јелица пише да је никад није кривила за све што се десило. Дабовићева је у књизи отворено говорила о својим везама са мушкарцима, али и са женама. Да подсетимо, Јелица је у недавно објављеној књизи открила како је њу и сестру Милицу отац Милан крвнички тукао малтене од рођења.

ХАОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Посвађали се са власником локала брзе хране, уништили инвентар па га УБОЛИ НОЖЕМ У СТОМАК!

Шесто чуло
Врачара из Сарајева ми је спасла живот

Јелица Дабовић у књизи тврди да јој је живот тада заправо спасла сарајевска врачара. Наиме, према признању Дабовићеве, њена мајка је често посећивала разне видовњаке. Једном приликом отишла је код врачаре у Сарајево, која је јој прорекла несрећу која ће се догодити и дала специјалну воду. Ноћ пре него што је Мира бацила бомбу на Јелицу, у Београду ју је посетила мајка и натерала је да се полије светом водом, а у међувремену их је и хоџа упозорио да њеној ћерки прети опасност.

БРУТАЛНО УБИСТВО У ЋУПРИЈИ! Предраг пронађен са РУПАМА ОД МЕТАКА У ГЛАВИ И ГРУДИМА!

Породично насиље
Прве батине са четири године

Прве веће батине Јелица је, према исповести у књизи, добила од оца Милана када је имала четири године. Наиме, отац ју је водио на пливање, а када су се вратили, мајка је видела да је девојчици посечено стопало. Мала Јелица се због тога расплакала, а отац ју је крвнички претукао у дворишту „голу и мокру“ да би је научио да више никад не плаче.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ТАМНИ МАЧ – НОЋНА МОРА ЗА АМЕРИКУ! Овај беспилотни стелт борбени авион сеје страх, а НИЈЕ РУСКИ!

СРБИЈА СЕ ЈОШ ДАНАС ТОПИ НА СУНЦУ, ПРЕОКРЕТ СТИЖЕ ВЕЋ ТОКОМ НОЋИ: Петак широм земље сунчан и веома топао, за викенд ПЉУСКОВИ

ВУЧИЋ: Нико нама не гарантује да Албанци неће силом ући на север Косова!

СВЕТОЗАР (59) ПОШАО ПО ДОРУЧАК, ПАО ПОД ВОЗ: Сам ме Бог погледао! Чуо сам неки унутрашњи глас како ме дозива Тозо, Тозо… Срећан сам што сам жив и 1 У МИЛИОН!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue