Инстаграм
Србија Хроника

ЉУБАВНИ ТРОУГАО, СУКОБ И УБИСТВО: Која је улога момка шпанске мисице у клану Шарановића

Страхиња Стојановић (28), мета бомбашког напада у ком је тешко рањена шпанска мисица Олац Билбао (20), једна је од кључних личности у ликвидацији Милоша Видаковића, убијеног у сукобу породица Шарановић и Бојовић.

СТРАВИЧНО УБИСТВО: На спавању убио шурака, његову жену и дете (14), разлог је СТРАВИЧАН!

То показују информације из жалбе Тужилаштва за организовани криминал на ослобађајућу пресуду Специјалног суда Милошу Делибашићу, наводном организатору убистава Видаковића и Николе Бојовића и нећаку Слободана Шарановића. “Блиц” је имао увид у ту обимну жалбу, у којој се у најмање 10 наврата помиње Стојановићево име, пре свега у контексту убиства његовог кума Видаковића. Иако Стојановић није обухваћен истрагом и не повезује се отворено са кланом Слободана Шарановића, жалба не оставља простор за сумњу да је са убиством био повезан – макар као битан сведок.

Olac Bilbao

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ШОКАНТНО! ЧОВЕК КРВНИЧКИ ШТАПОМ ПРЕТУКАО КУЧЕ У ДВОРИШТУ: Али му то није било доста, па га онда везао и шутнуо у главу!

СУКОБ ОКО ЖЕНЕ

Позадина приче о убиству Видаковића из угла Стојановића, према мишљењу тужилаштва, састоји се у сукобу који су кумови имали због тога што је Видаковића супруга наводно преварила са Стојановићем. Тужилаштво до тог закључка долази на основу исказа Милоша Војновића, Видаковићевог убице, који је признао кривицу и кључног сведока против Шарановићевог клана, али и оца убијеног и његове супруге.

(ФОТО) ХИТ У ТОПОЛИ! ГАЗДА УЗВРАТИО ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ: Ти нама забранио музику од 22 часа, а ми теби улазак у кафану!

Према тим информацијама, сукоб Стојановића и Видаковића почео је у априлу 2013. године – три месеца пре убиства у Будви. Стојановић је тада тешко ранио кума Видаковића: наводно га је упуцао у ногу и главу (Видаковић је задобио рану ока). Међутим, према речима његовог оца, Видаковић је одбио полицији да каже ко је и због чега на њега пуцао. Отац жртве сматра да је Стојановић био у страху од Видаковићеве освете, те је због тога почео да се дружи са Делибашићем и Војновићем.

ДНК НА ПИШТОЉУ

Осим тога, Стојановића инкриминишу бројни материјални докази. Пре свега, бројни снимци и фотографије, настали у истрази и током тајног праћења, потврђују да су се Стојановић и Делибашић виђали практично свакодневно у периоду пре и непосредно после убиства Видаковића. Стојановић се види на фотографијама у изнајмљеном “штек” стану, где су се Делибашић и Војновић крили након и пре убиства. Нарочито су индикативни материјални докази нађени у стану и на пиштољу Делибашића (одузетог од њега у Будви након убиства). Према налазима вештачења, Стојановићев ДНК нађен је и на пиштољу, и у стану Делибашића, али и на другим предметима – компјутеру коришћеном за комуникацију унутар банде и панцирима спремљеним за период после ликвидације. Такође, полиција је пронашла и разговор обављен са Стојановићевог телефона, у ком је наручен такси за пребацивање Делибашића из Бара у Будву.

(ВИДЕО) СРАМОТНИ ПОСТУПАК ИЗАЗВАО БУРУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Жена са кесама дошла до Расине, а онда је урадила нешто што је све РАЗБЕСНЕЛО!

“НЕМАМ ЈА IQ 20”

Упркос томе, Стојановић никада није саслушан у истрази убиства. Није ни могао бити: у тренутку истраге био је ухапшен у Холандији, из које је изручен по потерници због изнуде. Када се по наредби судије појавио на суду, Стојановић је то сам признао:

(ВИДЕО) БОМБААА! Имамо гол сезоне! Са 30 метара разбуцао мрежу противника!

Miloš Vidaković ubijen u ratu klanova Šaranović- Bojović

– Осуђен сам на три године, а остало ми је да одслужим још 11 месеци. С Милошем Видаковићем сам био у кумовским односима и нисмо били у сукобу. Његову супругу познајем и у коректним смо односима – рекао је Стојановић, а потом је одбрусио судији, који је покушао да му постави додатна питања:

– Немам ја IQ 20, па да ми се исто питање поставља на различите начине – рекао је Стојановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Антируска хистерија се приближава тачки са које нема повратка

ВОДИТЕЉКА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Лекари се боре да спасу живот Сандре Денде која је повређена у саобраћајној несрећи

Русија: Америка повећава борбену јединицу за напад на Сирију

(ВИДЕО) СТРАШНО! ЈЕЗИВО У НИШУ, ДЕО ТЕРАСЕ СЕ СРУЧИО НА УЛИЦУ: Пуком срећом нико није повређен

ЛАЗАНСКИ: Оборили смо бомбардер Б2 – Зашто то тада нико није смео да објави?

(ВИДЕО) АЛАРМАНТНО! РАСПАО СЕ НАЈВЕЋИ КОМАД ЛЕДА У ИСТОРИЈИ: Арктик има времена до 2030. године, а онда креће пакао

ПРОМЕНА ЗАКОНА О ПЕНЗИЈАМА До краја године мења се једна битна ствар, многима ће сванути!

Блиц/Фото: Инстаграм/Приватна архива

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun