ВИДЕО Србија Хроника

(ВИДЕО) ЉУБА ШИПТАР ОТКРИВА ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ АРКАНОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Рекао ми је: Данас сам најсрећнији човек! 5 МИНУТА КАСНИЈЕ ЈЕ УБИЈЕН

Банкар над банкарима, једини банкарски новинар, Милошевићев миљених и још много епитета везивали су се за име Љубе Михајловића Шиптара. Он је после 17 година проговорио о последњим тренуцима са Акраном, као и чувеној фотографији после које је Жељко Ражнатовић убијен.

„Жељко Ражнатовић Аркан је читао сваку моју колумну у „Политици“. Кад смо се упознали почетком 1992. године рекао ми је „Нисам видео храбријег човека да пише тако критички према држави“.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Био је власник неколико фирми, а сви рачуни су били у Комерцијалној банци. Те фирме су увозиле робу широке потрошње, нешто мало нафту, али углавном текстил, разна пића итд. И кад је преузео Обилић, отворио је рачун у Комерцијалној, тако да је продаја фудбалера ишла преко нас. Арканове фирме су имале ситан промет, осим Обилића где су трансфери били у милионима марака.

Ми смо се дружили често, одлазио сам код њега на славу, на рођендане Цецине, долазило је ту елитно друштво… Оног дана када је погинуо, ја сам пошао на базен у Интерконтинентал, болело ме раме. Аркан је седео у сепареу и позвао ме: „Ђенерале, добро да си наишао“.

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Пијана жена позвала полицију, а чим је спустила слушалицу, ЗГРАБИЛА ЈЕ НОЖ И НАСМРТ ИЗБОЛА МУЖА!

Ословио ме тако због мог презимена Михајловић. Рекао је још „Данас сам најсрећнији човек, не дугујем никоме ништа. Нешто сам Манди дуговао, Мандо, реци Ђенералу је л сам ти вратио јуче дуг. Одсад ћу да се посветим искључиво Обилићу.

Тада је и настала она чувена фотографија коју је направио фоторепортер Обилића, а за коју је Акран рекао да ће да уђе у историју. То је било око пет по подне, отишао сам на базен, а Акран је убијен после пет минтуа. Пар дана после убиства Акрана код мене је дошла Цеца и тражила позајмицу од 150.000 марака да би платила извођача радова на стадиону. Ја сам јој тај новац одмах одобрио.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Онда ме испитивала полиција, „Како, зашто си јој дао?“. Како да не дам, то је мој клијент, ја сам то дао уз камату, уз обезбеђење и сигуран сам да ће да врати. И шта сам урадио лоше? Цецу су неопровдано хапсили, само да је компромитују, нису волели Акрана, па су покушали преко Цеце да се свете“, испричао је Михајловић за Експрес.

МОНСТРУМ СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ 8 ГОДИНА: Када су их инспектори суочили, са 3 речи је објаснио да се не каје и да нема душе

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Турска потписала споразум о набавци С-400 са Русијом

ДЕВОЈЧИЦА У ШКОЛИ ПОКУШАЛА САМОУБИСТВО! Ученица (13) пробала ДА СЕ ОТРУЈЕ ЛЕКОВИМА! У школској торби јој НАШЛИ И НОЖ!

(ФОТО) ВАЖНО ЈЕ ПРЕЗИВАТИ СЕ КИМ: Ко је најмоћнија жена Северне Кореје

Извор: Експрес/Курир

Оставите коментар