Александар Јовановић/Курир
Европа Свет

ЛИСИЦЕ ЗА СРПСКИ АУТОБУС УЖАСА: Двапут искључен из саобраћаја у Бечу, полиција му одузела таблице и наредила да не сме да настави путовање! Имао чак 28 кварова?!

Аустријска полиција је у Бечу, у само неколико сати, два пута зауставила српски аутобус због тешких кварова, па је одлучила да возило не сме да настави путовање и ставила му "лисице" на точкове.

Аутобус је у понедељак, како је данас саопштено, довезао у Беч путнике из Србије, а приликом прве контроле установљени су тешки технички кварови због којих је полиција одузела таблице.

ОГЛАС НАВИЈАЧА ЗВЕЗДЕ ЗАПАЛИО РЕГИОН: Продајем столицу коју сам поломио на Максимиру 1990. године! Она ми је спасла живот када су нас навијачи Динама каменовали!

Међутим, само пар сати касније возач је поново покренуо аутобус и поново га је зауставила полиција. После другог заустављања, полиција је ставила „лисице“ на точкове неисправног возила.

ЛАЗАНСКИ ЈЕ БЕЗБЕДНОСНА ПРЕТЊА ПО БИХ: Сарајево напавило ЦРНУ ЛИСТУ СРБА И СРПСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА!

Техничка провера аутобуса показала је да је возило имало чак 28 кварова, од којих је осам оправдало хитно одузимање таблица.

СВЕТСКИ СТРУЧЊАЦИ ДАЈУ ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ: Спрема се глобални економски колапс. На улицама ће бити хаос, људи ће се отимати за воду и храну

Тако је један армотизер био поломљен, поред тога су потпуно зарђали носачи.

(ВИДЕО) ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ РАСПЛАКАЛА УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ: Није могла да заустави сузе, па напустила емисију, а ви ћете се ЦЕПАТИ од смеха кад чујете зашто

Због вожње возила са тако тешким кваровима против возача поднета је пријава, и затражено да уплати 3.100 евра кауције, а пошто је после пар сати покренуо возило без таблица, наплаћено је даљих 2.000 евра кауције, и написана нова пријава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Заев поручио Москви да Македонија иде у НАТО уз подршку грађана

Стиже ли из Берлина опаснији захтев Србији него што је испоставила Америка

Пентагон: САД беспомоћне пред руским хиперсоничним оружјем

Извор: Танјуг/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun