Војислав Шешељ (Фото: СРС)
Политика Србија

ЛИДЕР РАДИКАЛА ОШТРО ОДГОВАРА НА НАПАД РТС! Шешељ: Ољу ћу лично казнити! Чини ми се да је она тајно заљубљена у мене!

Оливера Ковачевић у емисији "Да, можда, не" објавила фотографију Шешеља са прецртаном главом и сложила се да његови говори у Скупштини подстичу на убијање жена!?! Шеф СРС најављује освету.

Лидер СРС Војислав Шешељ поручио је јуче уредници Забавног програма РТС Оливери Ковачевић, познатијој као Жута Оља, да ће је кад-тад лично казнити јер је на Јавном сервису, како тврди, позвала на његову ликвидацију!

БЕЛИ МЕДВЕДИ: ШТИТЕ ИХ ПОЛИЦИЈА И МЕДИЈИ, А МИГРАНТИ НАПАДАЈУ УЗ „АЛАХУ ЕКБЕР“!

Ковачевићева је претходно у својој ауторској емисији ‘Да, можда, не’ на националној телевизији емитовала низ фото-монтажа са прецртаним Шешељевим ликом?!

РАСКРИНКАН МИЉЕНИК АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: ЦРНОГОРСКИ „ОПОЗИЦИОНАР“ ПЛАГИРАО МАГИСТАРСКИ!

УНС напамет уз Ољу

Тема емисије била је, иначе, ескалација насиља и злочина над женама, а гост је био Драгољуб Беквалац, отац Наташе Беквалац, што је Ковачевићева искористила да оптужи Шешеља да својим говорима подстиче на породично насиље!?

НЕМА ДАЉЕ: МИЛОВ ГЛАВНИ ТУЖИЛАЦ ТУКАО ВЕЗАНЕ ЛОГОРАШЕ, А САДА СУДИ СРБИМА!

Жута Оља је рекла да сматра да је ‘скупштинско насиље’ исто као и насиље у породицама са смртним исходом, а да Шешељеви говори који су упућени посланици Александри Јерков подстичу убиства жена?!?

Лидер радикала за Информер каже да Ковачевићева није неко ко је подобан да прича о насиљу над женама, а поготово не да поистовећује његове говоре са убиствима.

– Оливера Ковачевић је једна ноторна профукњача. Она дозвољава себи оно што нормалним људима не пада на памет да раде. Сносиће одговорност кад-тад. Казнићу је ја, и то лично… Мада, кад мало боље размислим, чини ми се да је она тајно заљубљена у мене и да је ово само начин на који жели да привуче моју пажњу… – наглашава Шешељ.

(ВИДЕО) УШАО ГО У РЕСТОРАН И ПОЧЕО ДА ПУЦА: 4 мртвих, 4 рањених у пуцњави у Кући вафла у Тенесију

Оливера Ковачевић није јуче желела да коментарише Шешељеве прозивке, нити да одговори на питања Информера. На другој страни, председник УНС Владимир Радомировић истиче да није гледао емисију, али сматра да је посао новинара да критикују позиве на насиље.

Родитељи морају знати: Једина казна која успева и са најнемирнијом децом!

– Слобода говора зајамчена је и Шешељу и Ковачевићевој. Познајући њен рад, сигуран сам да није прекршила етички кодекс новинара. Такође, посао новинара јесте да критикују позиве на насиље, нарочито ако долазе од политичара – сматра Радомировић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Велика Британија модернизује авијацију: 80 милиона за сигурније небо

(ФОТО) КОГА ЈЕ ЗАМЕНИО ТРАМП? ОВАКО ЈЕ ГОВОРИО: ОБАМА, НЕМА ГЛУПЉЕ СТВАРИ ОД НАПАДА НА СИРИЈУ!

(ВИДЕО) ЧОВИЋ ОТКРИО НОВЕ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ ИЗ ПОДГОРИЦЕ: Неко је, не баш голорук, посетио судије у свлачионици на полувремену треће утакмице финалне серије!

БРАК ИЗ ПАКЛА: Наташа Беквалац умало изгубила бебу у 6. месецу због стреса!

(ФОТО) ЛИБЕРАЛНЕ БЉУВОТИНЕ НА САЈТУ БЕОГРАДА: ИСМЕВАЈУ ОТПОР БОМБАРДОВАЊУ, ШИРЕ НАТО ПРОПАГАНДУ

ОКУПАЦИЈА ИНСТИТУЦИЈА: ИЗ НОВОСАДСКОГ ПОЗОРИШТА ПРОМОВИШУ РАДИКАЛНИ ФЕМИНИЗАМ, А У ИМЕ „УМЕТНОСТИ“!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed