Uncategorized

Лепотице 20. века које би и данас биле фаталне

Стандарди лепоте мењају се често. Међутим, постоје жене које је свет заволео пре више десетина година, али им се и даље дивимо.

Не може се са сигурношћу рећи шта је тачно осим лепоте била њихова тајна, али оне и даље плене са фотографија (које су далеко мање обрађене него што је то данас случај). Неке од њих одавно нису међу нама, док су неке у позним годинама и и даље привлаче пажњу јавности.


Принцезе: Грејс Кели (лево) била је супруга принца од Монака, док је Одри Хепберн била принцеза на великом платну у остварењу „Празник у Риму“. Планета је била у жалости када су преминуле Грејс 1982, а Одри 1993. године.

Глумица Рита Хејворт (лево) неуспех у љубави објашњавала је речима: „Сви би одлазили у кревет са Гилдом, а будили се са мном“. Француска глумица Катрин Денев (десно) има 74 године и још је активна глумица.

Шведску лепотицу Ингрид Бергман (лево), мајку Исабеле Роселини, публика и даље гледа у чувеној „Казабланки“. Икона стила Софија Лорен (десно) и као 83-годишњакиња изгледа величанствено.

Америчка глумица Вероника Лејк прва је скривала део лица косом и по томе је и данас позната, а имала је 50 година када је умрла 1973. Џуди Гарланд (у средини) прославила се као Дороти у филму „Чаробњак из Оза“, готово пет деценија након њене смрти помињу је као једну од најбољих глумица свих времена, али и мајку Лајзе Минели. Францускиња Брижит Бардо залудела је планету и повукла се 1973. да би до данас остала ватрени борац за права животиња.

Џејн Биркин, француско-енглеска глумица данас је 70-годишња бака. По њој је названа чувена „биркинка“, ташна модне куће „Ермес“.

Прва Бонд девојка – Урсула Андрес (лево) данас има 81 годину. Најпознатија платинаста плавуша 20. века Мерилин Монро и више деценија после смрти налази сена листама нејлепших жена.
Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat

Истакнуто