Србија Хроника

ЛЕГИЈА ПОСЛАО ПИСМО ИЗ ЗАТВОРА: Нећу да будем сведок-сарадник!

Државу нико не спречава да већ једном реши политичку позадину убиства председника Владе, али ја немам намеру да учествујем у томе, поручује Милорад Улемек.

Милорад Улемек Легија, бивши командант ЈСО, који је осуђен на неколико затворских казни од по 40 година, као и због атентата на премијера Зорана Ђинђића, тврди да је у завршним речима на суђењу за побуну ЈСО рекао да државу нико не спречава да већ једном реши политичку позадину убиства председника Владе, али поручује да нема намеру да у том процесу буде сведок-сарадник.

НАВИЈАЧИ НАДМУДРИЛИ АМБАСАДЕ: ЛЕШИНАРИ ОДУСТАЛИ ОД ПРОТЕСТА, ДА ИХ НЕ ЗЛОУПОТРЕБЕ!

– У завршној речи сам, између осталог, навео да државу нико не спречава да већ једном реши политичку позадину убиства премијера. Затим сам образложио свој став поводом дугогодишње везе тужилаштва и несрећних сведока-сарадника, чија егзистенција зависи од истог, као и какву је срамоту и штету ова лоша идеја донела држави. Укратко, немам намеру да будем сведок-сарадник у ономе о чему годинама причам – навео је Улемек у писму које је доставио Куриру преко свог адвоката.

И ЕВРОПА ГА СЕ ГАДИ, САМО ЈЕ У СРБИЈИ „ВЕЛИКИ УМЕТНИК“: ЧЕСИ ИЗБАЦИЛИ ХРВАТСКОГ РЕДИТЕЉА ИЗ ПОЗОРИШТА!

Курир је, подсетимо, половином маја објавио Улемекове наводе у завршној речи, што су и саговорници нашег листа протумачили као да се практично нуди за сведока-сарадника.

ОБРАЧУН У БЕОГРАДУ! Упуцан Милош Кнежевић (28), ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ!

– А што се тиче нагађања поводом моје изјаве, надам се да циљ није да се скрене пажња са, пре свега, моралне обавезе ове државе и да се на тај начин заштити политички ганг старлете Јовановић Чедомира, лажљивог Чумета, несретних Душана Михајловића и Небојше Човића, као и осталих политичких профитера и сецикеса из премијеровог окружења. Да појасним, Божа Спасић ионако није ни био битан, а што се тиче Марка Ницовића, подсетићу га да је суд одузео исту кућу коју ми је Служба ДБ купила преко приватне банке у власништву једног од Ницовића. И на крају, заиста не знам ко и шта спречава државу да реши политичку позадину премијера – навео је у писму Улемек.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) МАНИЈАК ПОКОСИО ЉУДЕ НА ПУМПИ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ! ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕР УМАЛО ИЗАЗВАО НЕЗАПАМЋЕНУ ТРАГЕДИЈУ!

Божа Спасић, бивши радник ДБ, каже да не жели да полемише са човеком који је осуђен практично на доживотну робију:

БИВШИ ШЕФ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ТВРДИ: Јелену Марјановић није убио Зоран, него – СПОНЗОР!

– Он очигледно има потребу да буде присутан у јавности. Не само да пише књиге, сада пише и писма. Што се тиче убиства премијера, нашој јавности је све јасно. А он изгледа покушава да створи неку мистерију око себе као да нешто зна, али неће да каже. Можда таквом пропагандом жели да постигне да му иде боље продаја књига.

ПРИШТИНСКИ МЕДИЈИ: Србија послала војску и жандармерију на „границу“ са Косовом

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈЕДНОГ ЈУТРА СЕ ПРОБУДИО И НИЈЕ ПРЕПОЗНАО СВОЈУ ЖЕНУ: Ево коме прети нагли губитак памћења

ДРЕЦУН: Помирење на КиМ не може да гради Харадинај!

(ВИДЕО) ЖЕНА ЈЕ СЕДЕЛА НА ИВИЦИ МОСТА И САМО ШТО СЕ НИЈЕ БАЦИЛА: Погледајте како су јој се полицајци прикрали и спасли јој живот

РАНИО СУПРУЖНИКЕ ЗБОГ ДЕЧЈЕ СВАЂЕ У НОВОМ БЕОГРАДУ: После туче дечака, отац једног од њих дошао у стан, а онда ЗАПУЦАО И РАНИО ОЦА И МАЈКУ ДРУГОГ ДЕТЕТА!

ОВО СУ БАЛКАНСКИ НАРКО-БОСОВИ У ЈУЖНОЈ АМЕРИЦИ: Српска мафија преноси тоне наркотика у Европу

У ТОКУ ЈЕ ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА АМЕРИКЕ НА ТЛУ СРБИЈЕ! „Клуб 100“ треба да уведе Србију у НАТО!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon