telegraf.rs
Друштво Србија

ЛЕГИЈА ПОНОВО ПРЕД СУДОМ: Прикупљени нови докази, понавља се суђење Милораду Улемеку?!

Апелациони суд у Београду уважио је моју и жалбу колеге Александра Ковачевића и укинуо одлуку Посебног одељење Вишег суда у Београду - којом је одбијен Захтев за понављање поступка који смо поднели у име Берчек Бранка и Улемек Милорада - Легије.

СПС БУРНО РЕАГОВАЛА НА ИНТЕРВЈУ МИРЕ МАРКОВИЋ: Она има жељу да нас уништи као што је уништила и Слободана!

На захтев одбране, а најновијом одлуком Апелационог суда, врло је извесно да ће доћи до новог суђења Бранку Берчеку и Милораду Улемеку Легији за убиство Ивана Стамобилића и покушај убиства Вука Драшковића.

– Апелациони суд у Београду уважио је моју и жалбу колеге Александра Ковачевића и укинуо одлуку Посебног одељење Вишег суда у Београду – којом је одбијен Захтев за понављање поступка који смо поднели у име Берчек Бранка и Улемек Милорада – Легије, а против пресуде за покушај убиства Вука Драшковића у Будви и за убиство Ивана Стамболића – рекла је за „Телеграф“ бранилац Зора Добричанин.

ПРИЈАТЕЉ МАЈОРА ФИЛИПОВА ОТКРИВА СТРАШНЕ ДЕТАЉЕ: Овако су изгледали последњи сати руског хероја

Она је навела да ће поново на КВ већу морати да одлучују о њиховом захтеву, а на основу тога што је у жалби достављен оригинални лекарски документ који није био познат у време суђења, а који ће морати да буде размотрен при новом одлучивању.

По наводима адвоката, на рукавици, за коју се претпоставља да је користио атентатор на Драшковића у Будви 2000, изолован је биолошки траг нулте крвне групе, док Бранко Берчек који је осуђен на 40. година затвора за то дело, има крвну групу АБ.

(ВИДЕО)ЕКСКЛУЗИВНО: Насер Орић обучава вехабијску децу-војнике!

– Апелациони суд сматра да се закључак Специјалног суда од 30. новембра прошле године не може прихватити као правилан. Специјални суд није предузео ништа да провери аутентичност доказа већ је оценио да је неоверена фотокопија очигледно неподобан доказ – рекла је портпаролка Апелационог суда Мирјана Пилић за „Политику“.

На новом суђењу били би разматрани само нови докази.

РЕКЛАМА

Увешћемо матерински капитал и олакшице за породице са више деце

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кривична пријава против ректора Универзитета у Крагујевцу

Чавић за распуштање парламента до избора!

(ВИДЕО) ЧОВЕК КОЈИ СЕ НИЈЕ КУПАО 20 ГОДИНА: Сматра да су сапуни штетни, а ево шта он користи за хигијену

Извор: telegraf.rs

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon