Друштво Србија

ЛЕГИЈА ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О АРКАНУ: Његова гарда још увек постоји и делује по Србији!

Српска добровољачка гарда (СДГ) Жељка Ражнатовића Аркана постоји и данас, тврди Милорад Улемек Легија.

СРАМОТА НА ЕВРОВИЗИЈИ – ЗВИЖДАЛИ СРБИМА И РУСИМА!

Српска добровољачка гарда (СДГ) Жељка Ражнатовића Аркана, која је деведесетих учествовала у борбама на ратиштима у БиХ и Хрватској, постоји и дан-данас, тврди Милорад Улемек Легија, али не открива чиме се та паравојна формација сада бави. Такође тврди и да је Аркан кућу на Дедињу добио на покеру!

Аркан је дошао на идеју о оснивању Гарде када је видео како се Шешељ и Вук мувају међу навијачима, прича Легија

Легија је то открио у новој књизи „У тигровом гнезду“, у којој је описао време проведено у Аркановој Гарди, која је, како тврди, била део Југословенске народне армије (ЈНА). Истиче и да су „заиста смешне тврдње“ да су „тигрови“, како су називани припадници Гарде, у рат ишли да би пљачкали фрижидере, шпорете и видео-рикордере.

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ СУ НАПАЛИ МИГРАНТИ: Либијац ме пресрео испред цркве и понудио 1000 евра за секс!

Ко их је направио

– Није тачно да су Гарду основали криминалци. Њу су основале српске патриоте које нису жалиле себе да стану у одбрану српског народа. И дан-данас се према Гарди чини неправда тако што се она назива паравојном формацијом. То није тачно. Од свог појављивања на вуковарском ратишту, Гарда је стављена под команду тадашње ЈНА, а касније под команду Српске војске Крајине – наводи Легија и додаје:

– На идеју о оснивању Гарде Аркан је дошао када је видео како се разни ликови попут Шешеља и Вука мувају међу навијачима, покушавајући да их привуку у своје партије. Аркан је мислио да ако већ треба да се уради нешто за све угроженији српски народ, онда то треба да буде конкретно, а не да се иде по којекаквим митинзима и ждере јагњетина.

kurir.rs

(ВИДЕО) ОВАЈ НЕСТАНАК ЈЕ НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА: Све што је породици младића остало је кратак снимак!

Зарада преко ноћи

Улемек пише да је у Гарди владало јединство и вера.

– Многи ни онда, у време кад је Гарда постојала, мада она и данас делимично постоји, не знају какво су другарство и јединство владали у њој. Зато тврдње да је то било некакво друштво пропалица који су само хтели да се склоне од руке закона и да су тамо дошли како би пљачкали и убијали вређа све мртве и живе и нису тачне – написао је он.

ЛЕГИЈА: Лик против кога је Аркан играо покер остао је без пара и дао је кућу у Љутице Богдана у залог

НАРКО-БАБА (63) ШОКИРАЛА СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ: Узгајала траву у подруму, „занат“ испекла у Холандији

Легија открива и како је Аркан дошао до куће на Дедињу, која је својевремено била и штаб Гарде. Иначе, Аркан је на том месту средином деведесетих изградио нову, велелепну вилу у којој и данас живи његова породица.

FOTO: EPA

– Причало се тада по граду да је ту кућу добио на једној маратонској партији покера. Лик против кога је играо је остао без пара и, мислећи да може да се извади, дао кућу у залог.

Прослава у Ердуту

ПРВИ СУСРЕТ ЦЕЦЕ И АРКАНА

Легија у књизи открива да су се Аркан и Цеца први пут срели на прослави Дана Гарде у Ердуту, где је био центар те формације:

– Дошло је много света. Сви они који су били поштоваоци и симпатизери Гарде. Насред Центра био је постављен огроман шатор у коме су све званице и гости били смештени. Дошло је много певача. Наравно, Џеј је био главни за организацију забаве. Било је разних певачица народне музике и тада се Цеца први пут срела с командантом. Многи од нас тада нису ни знали ко је она. Знам да се појавио један мршави девојчурак с кратко ошишаном косом и да се стално смејала.

МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ УПОЗОРЕЊЕ: Ево какво нас време очекује сутра и прекосутра

Арканов принцип

ДАВАО МИТО УНПРОФОРЦИМА

Аркан се није либио да подмити припаднике Унпрофора, који су током рата деведесетих контролисали многе прелазе између Србије и Босне.

– Нико није имун на паре. Је*е се њима за нас овде, то им је плата за скоро два месеца. Нико не одбија такву понуду – пренео је Легија у књизи Арканове речи након што је странцима дао кесу са 100.000 марака како би Гарда била пропуштена преко Дрине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАВЕТНИЦИ РАСКРИНКАЛИ КРАЉЕВАЧКУ ВЛАСТ: ГАСЕ НЕПОСЛУШНЕ МЕДИЈЕ, МИЛИОНЕ ДАЈУ КУМОВИМА И РОЂАЦИМА!

(ВИДЕО) ЗВЕЗДА ЈУТЈУБА: Србин опонаша све нагласке бивше СФРЈ

ЗДРУЖЕНА АКЦИЈА ЕВРОПЕ У ПРИШТИНИ: Згазити одлуку УН!

(ВИДЕО) ДАН КАДА СЕ РАСПАЛА СФРЈ! Фитиљ је запаљен пре 28 година на Максимиру!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар