Политика Србија

ЛДП: Спречимо да људи у Србији падну у колективну хипнозу

Неприхватљиво је да се у било којој институцији ове државе, а посебно у дечјој установи, држе слике Владимира Путина, да се на овакав начин шири пропаганда и гради култ личности страног државника, поручио је Иван Ђурић, кандидат Либерално-демократске партије за одборника.

Иван Ђурић je реаговао на фотографију објављену на друштвеним мрежама на којој се види да је у ординацији дежурног педијатра окачена слика руског председника.

ВЕЛИКА АНКЕТА: За кога ћете гласати на изборима у Београду?

Кандидати и кандидаткиње ЛДП-а однели су урамљене фотографије ликова из анимираних филмова испред Тиршове, као пример шта треба да се налази на зидовима педијатријских ординација.

„Питамо јавно коме је пало уопште на памет да ставља Путинов портрет на месту где се лече деца, и да ли је то визија Београда Зорана Радојичића, директора ове установе и носиоца листе СНС-а, да ли се тако воли Београд“, упитао је Ђурић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СТРАВИЧНО! Снимак ужасне туче фудбалера обишао планету! Оволико буталности није виђено ни на ММА мечевима

Затражио је да се спорна слика одмах склони и да се људима упути извињење.

„Ми смо дужни и на овакве ствари да реагујемо, пошто други своје кампање воде на такав начин да ни директно ни индиректно не указују на узроке проблема“, рекао је кандидат ЛДП-а за одборника.

Наводи да је потребно да се будуће генерације окрену ка Западу.

ЗАТРПАЋЕ НАС СНЕГ! МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ НОВО УПОЗОРЕЊЕ: Стиже нам и олујни ветар! ЗИМА ЗАДАЈЕ ПОСЛЕДЊИ УДАРАЦ

„Наша обавеза је да поштедимо наредне генерације лудила у коме смо принуђени да живимо због слабости политичких лидера да се одупру руском утицају и јасно нас окрену ка Западу, где припадамо“, поручио је Ђурић.

Додао је да је земља уништена, те да не постоји институција која није компромитована, што је све последица погрешне политике, чији симболи и јесу разни политичари којима Србија и њени грађани „представљају колатералну штету њиховог лудила“.

(ВИДЕО) ВРИШТЕЋА МУМИЈА ОТКРИЛА ТАЈНУ: Фараонов син био осуђен на језиву смрт! Бол и патња умирућег још се виде!

„Ово данас није само снимање предизборне изјаве, ово је наш покушај да спречимо да људи у Србији падну у колективну хипнозу, где разни Путини треба да нас гледају и док лечимо своју децу, што је понижење и нас лично и ове земље“, закључио је Ђурић.

РЕКЛАМА
Заветници: Београд треба да слави морал, а не ријалити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Иницијатива „Не давимо Београд“ представила „паткомобил“

Повратак прослављеног генерала: Русија уводи ред у Сирији

Прокић: Горући проблем неодржавање постојећих ресурса

Извор: РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed