Foto: Printscreen
Србија Хроника

ЛАЖНИ ВЛАСНИК ТЕРЕТАНЕ ИЗ АЛЕКСИНЦА ВРБОВАО МАЛОЛЕТНИЦЕ ПРЕКО ФЕЈСБУКА Девојчицама нудио 3.000 динара за орални се*с!

Врбовао их је причом да је власник теретане и фитнеса, да има добар аутомобил, а онда их звао у салу за вежбање или у стан „код Вука у Београду

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ПРОТУТЊИЛО СРБИЈОМ: Лесковац под водом, град направио велику штету у Клини и Истоку

Милош В. из Алексинца, који се на друштвеним мрежама представља као 23-годишњи власник теретане, девојчицама од 13 година нуди новац да га орално задовоље! Овог интернет предатора открила је организација „Стоп педофилији“, која делује у више држава.

Милош је на лажном профили дужи временски период нудио новац за секс са малолетницама. Најпре је то радио са свог правог профила, а потом и са лажног. Врбовао их је причом да је власник теретане и фитнеса, да поседује добар аутомобил, а онда их позивао да се виде у сали или у свом стану „код Вука у Београду“.

БРУКА И СРАМОТА Косово ће учествовати на Евровизији?! Продуценти доносе одлуку, ово је опција!

(ВИДЕО) Ужасан снимак из Миријева кружи друштвеним мрежама: Бахати возач јури „кроз црвено“

– Дотични се прво са свог правог профила јавио на измишљен профил девојчице од 13 година, који је активирала група „Стоп педофилији“. Тада је преписка трајала од 20. фебруара до 14. марта, а затим смо га блокирали. Међутим, после тога направио је лажни профил под именом Стефан Томић и поново измишљеној девојчици послао захтев за пријатељство. Са његовог лажног профила преписка је трајала од 26. априла до 20. маја – објашњавају саговорници из организације „Стоп педофилији“, која има добро разрађену мрежу ловаца на предаторе у земљама региона.

(ВИДЕО) Албанци не слушају Америку и ЕУ, хиљаде изашле на улице

ПАЛА КРВ У ПАНЧЕВУ: Ножем избоден Денис Т.

Foto: printscreen

Баба Анујка је била први серијски убица у Србији: Нећете веровати чиме је убијала људе и колико њих је носила на души!

(ВИДЕО) ВОЗАЧ КАМИОНА СЕ ЗАБИО У АУТОБУС, ИСПАО ИЗ КАБИНЕ, А ТЕЛО МУ НАШЛИ У КАНАЛУ: Детаљи тешке несреће код Окучана

Како би били сигурни да разговарају са истом особом, ова организација је по устаљеној шеми захтевала од предатора да се фотографише стављањем прста на чело или браду, што је урађено и овог пута. Оно што је посебно забрињавајуће и узнемиравајуће у вези са дотичним предатором јесте чињеница да је изузетно упоран у намери да плати девојчици за секс!

(ВИДЕО) СРБИЈА ДА ВРАТИ 700 БИВШИХ ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА, 400 ТЕШКИХ КАМИОНА са шљунком, па НЕКА РОСУ КРЕНЕ… То се зове цивилна заштита!

– Његов циљ био је састанак са девојчицом и да јој плати за сексуални однос. За то је у порукама нудио 2.000 и 3.000 динара – прецизирају наши саговорници и наводе да су преписку предатора и малолетнице предали полицији.

– Предатори се први јављају деци, а ми им пружамо шансу да одустану. Током разговора, особа која комуницира иза лажног профила девојчице, коју ми називамо „диверзија“, више пута напомиње да има 13 година и да иде у седми разред основне школе. Зато, као што видите, преписке трају дуго. На крају, када постанемо свесни да би повредили право дете, приморани смо да их објавимо – наводе ловци на предаторе.

(ВИДЕО) СРБИ СУ ВРЕЋА СМЕЋА, ЧЕКА ИХ КАЗНА ЗА ЗЛОЧИНЕ НА КОСОВУ! Амерички конгресмен простачки вређао Србију и прети

Педофилски лоби хакује ловце на педофиле

Покушаји да се предатори представе као жртве зато што се јавно објављују у групи и на Фејсбук страници организације „Стоп педофилији“ стижу из разних центара. Њихова намера је очигледно да им обезбеде подршку тако што играју на карту јавног „линча“, а неколико пута хакована је страница ове организације, што је доказ да постоји изузетно јак педофилски лоби. – То што се појединци позивају на то да предаторе не треба јавно објављивати јесте јефтин потез! Покушаји да се они представе као жртве линча нису карте на које ћете играти ако нисте сексуални предатор. Не смемо омогућити сексуалним напасницима да пролазе некажњено за оно што су урадили. То не само да је неприхватљиво већ додатно подрива безбедност и добробит жена и девојчица – истичу у организацији „Стоп педофилији“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АРКАН ЈЕ БИО НАЈБОЉИ ЕГЗЕКУТОР ДБ: Ево како је успео да у једном дану опљачка две банке у истој улици и КОМ ПОЗНАТОМ ПЕВАЧУ ЈЕ ПОКЛОНИО ЗЛАТНУ ОЛОВКУ

(ВИДЕО) ХРВАТ ПОСЛАО ПОРУКУ ВЕЉКУ ПОШТО ЈЕ ПОБЕДУ ПОСВЕТИО АРКАНУ: Овакав одговор српског боксера нико није очекивао!

ШЕШЕЉ ПРИЗНАО ДА НИЈЕ ПРАВОСЛАВАЦ, ДА ЈЕ ПРОТИВ ВЕРОНАУКЕ И ДА НЕ ВЕРУЈЕ У СВЕТУ ТРОЈИЦУ: Воја каквог не знате

Велика рација у Швајцарској: Брачни пар из Србије на челу нарко-банде, ухапшени са 7 сарадника!

ОГЛАСИО СЕ СИН ЗВОНКА МИЛОЈЕВИЋА! Открио шта се стварно догодило и зашто је неста

УЧИТЕЉИЦА ВЕРА ЈЕ ЗАТРУДНЕЛА СА УЧЕНИКОМ (13): Због онога што је ИСПРИЧАЛА ПОЛИЦИЈИ се свима преврће желудац!

Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun