instagram
Србија Хроника

ЛАЗИЋЕВА ДЕВОЈКА СЕ РАЗБОЛЕЛА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈА МУ СЕ ДЕСИЛА: Марина открила када ће посетити певача у болници!

Дарко Лазић налази се у КБЦ Земун, након саобраћајне незгоде коју је доживео, а од тог дана чланови породице и пријатељи све време одлазе у болницу. Сви се надају да ће му бити боље, али се његова девојка није појавила у болници, па је открила разлог.

ДИРЉИВО: Стефан Стаменковски се опростио од професора Борислава Пелевића

Дарка Лазића су данас у болници обилазили мајка Бранка и брат Драган, док је у КБЦ Земун дошао и венчани кум М. Цветиновић и још неколико певачевих пријатеља.

(ЈЕЗИВИ СНИМАК) СМРТ УЖИВО! Тинејџер намерно прегазио школског друга! КАДА ГА ЈЕ ВИДЕО, САМО ЈЕ ДОДАО ГАС!

Девојка Марина Гагић се није појавила, скрхана због свега онога што је чула и видела ових дана. Она је открила да се разболела.

БОШКО ЋУТИ: Ђиласов савез би да Србију претвори у америчку колонију

„Не осећам се добро, уопште. Сутра ћу, ако Бог да, доћи код моје једине и највеће љубави, ако оздравим“, рекла је Марина, те додала да јој је јако тешко што Дарка данас није видела.

ДАРКА ЛАЗИЋА ПОРЕД РОДИТЕЉА И АНЕ СЕВИЋ МОЖЕ ДА ВИДИ ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА: Ево шта су лекари открили најближима

Подсетимо, Лазић је био у критичном стању јер су му приликом удеса пробушена плућа и бубрези су му отказали, а јуче му је извађена слезина.

КОМШИЈЕ ОТКРИВАЈУ ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СТРАВИЧНОМ НАПАДУ НА ДЕВОЈЧИЦУ: Манијак из трамваја причао са врапцима, нудио пролазницима доларе, па разлупао аутобуску станицу!

Док су мајка и брат данас улазили у собу интезивне неге и неко време провели из Дарка, пријатељи и кум су дошли до врата интезивне неге, распитујући се код лекара и сестара за његово здравствено стање, јер даље нису могли. Лекар, који је примио Дарка у уторак, дозволио је да уз Ану и родитељи и брат могу да уђу на одељење интезивне негу. Ипак, и у томе је поставио ограничења, па само по двоје могу да истовремено користе ту могућност.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХЕРОЈ СЛОВЕНИЈЕ Пас Снупи спасао дечака из пожара, али њему није било спаса

КАДА СВЕ ЗАРАСТЕ И БУДЕ ПСИХИЧКИ ДОБРО, НАПРАВИЋЕМО ВЕСЕЉЕ: Ђани се потресао због Дарка Лазића, па отворио душу!

ЗАСТАВА ЦРНЕ ГОРЕ СИМБОЛИЗУЈЕ КРВ, А ЈОШ ЈЕ НА ЊОЈ И ПТИЧУРИНА: Бошњачко-америчка национална асоцијација УДАРИЛА НА МИЛОГОРЦЕ!

УЗБУНА ЗБОГ ЛАВИНЕ МИГРАНАТА: Матис одобрио слање војника на границу САД и Мексика

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
27°
Tue