Facebook
Србија Хроника

Лазара Максимовића (26) и даље сви траже, нема га већ 10 дана: Разне приче колају Неготином, његови пријатељи су очајни

Лазар је последњи пут виђен пре десет дана на паркингу хотела "Хамбург" у Смедереву.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Лазара Максимовића (26) из Неготина сви траже! Нестао је пре десет дана после једне прославе у Смедереву и од тада му се губи сваки траг. Како је Телеграф.рс раније писао, у родном граду несрећног младића колају две стране приче шта се десило непосредно пре нестанка. Ипак, његови другари се надају да се само наљутио на цео свет, па се склонио на одређено време. Међутим, брине их једна ствар.

Лазар је последњи пут виђен пре десет дана на паркингу хотела „Хамбург“ у Смедереву, на новогодишњој журци своје фирме, и после га више нико није видео.

– Тражимо га сви, а разне приче колају градом. Искрено се сви надамо да се само наљутио на цео свет и да ће се вратити ускоро – рекао је извор Телеграфа који је желео да остане анониман.

Наиме, према речима нашег извора, другари несрећног

младића су забринути због једне ствари.

– Брине нас то што је прошло већ десет дана. Па јавио би се некоме, смирио би се до сад. Надамо се да ћемо га пронаћи ускоро – додаје наш извор који је очајан због целе ситуације.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

Facebook

Како је Телеграф раније писао, постоје две стране приче шта се десило пре нестанка Лазара Максимовића.

– Људи свашта причају, једни кажу да се посвађао са девојком, а други тврде да се на паркингу свађао са неким баш то вече када му се губи сваки траг – рекао је тада избор Телеграфа.

Полиција је расписала потрагу за њим, али за сада нема никаквих трагова који би решили ову мистерију.

– Како је мало више попио, колеге су понудиле Лазару да га повезу до града, али их је он одбио. Није пристао ни да му позову такси. Они су отишли, а он је остао на паркингу хотела „Хамбург“ и тада је виђен последњи пут – наводе у полицији.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

Facebook

Нестанак је, међутим, пријављен тек у понедељак, пошто Максимовић није дошао на посао.

– Колеге су виделе да га нема и покушали су да га контактирају телефоном, али се није јављао. Потом су се запутили до стана у коме је нестали младић живео приватно, сам. Звонили су и лупали. Како није отварао, развалили су врата и видели да га нема ни кући. Отишли су у полицију и пријавили нестанак – кажу у полицији.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

Нестали младић је из Неготина, одакле су и његови родитељи. У Смедереву је живео због посла, а на адреси у самом центру града, где је пријављен, нема никога. Његова прва комшиница каже да није ни знала да је Лазар нестао.

– Чула сам за то тек синоћ. Искрено, нисам га ни познавала, чак му ни име нисам знала. Виђала сам га повремено, кад бисмо се срели на степеништу, јавили бисмо се једно другом и то је то. Мој утисак је да је васпитан и фин, али ништа друго не знам о њему – рекла је комшиница.

За сада нема индиција да је реч о проблематичном младићу и не постоји ништа што би могло да укаже на разлог његовог нестанка.

(ВИДЕО) ОВДЕ ТЕМПЕРАТУРА ПАДА И ДО -70: У најхладнијем селу на свету људи дуго живе, шокираћете се кад чујете зашто!

Паркинг на ком је виђен последњи пут налази се око шест километара ван града и окружен је њивама и каналима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Маскирани и наоружани мушкарац отео непознату суму новца

(ФОТО/ВИДЕО) Чим су видели стомак Рускиње, хирурзи су заказали хитну операцију: Пронашли су 150 ексера и шрафова, и ту није био крај!

(ВИДЕО) Христови на спавање одлазе гладни, оцу Владимиру се цепа срце када питају шта има за јело: Сузе породице која живи у леденој соби

ПРАВОСНАЖНО: Дабовићу потврђена казна од шест година затвора

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu