Лазански (Фото: УНС медија центар)
Политика Србија

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Примиће Косово у Интерпол, треба да одговоримо реципрочним мерама

"Србија Интерполу треба да уведе реципрочне мере и да се према њима понаша на исти начин као и они према нама", тврди Мирослав Лазански, војни коментатор и новинар, поводом срамне јучерашње одлуке те међународне организације да одбаци захтев Србије.

БИТКА ЗА ИНТЕРПОЛ: Може ли тзв. Косово да постане члан међународне полицијске асоцијације?

Како каже, одлука Интерпола јасно и недвосмислено представља дебелу намеру ове организације да сутра приме у чланство лажну државу Косову.

(ВИДЕО) ДИВЉИ ЗАПАД У КАЛУЂЕРИЦИ! НОВИНАРУ ЗАПАЉЕНА ДВА АУТОМОБИЛА: Рејнџ ровер и корса спаљени усред ноћи, чула се и ЕКСПЛОЗИЈА, грађани у страху!

– То је дефинитивна потрвда политизације Интерпола. Дакле, Интерпол није оно што је био и ми треба да се понашамо у складу са тим. Ако Косово буде примљено у састав Интерпола, Србија треба да све особе, односно лица, које би тзв. Косово могло да стави на Интерполову потерницу, упозори да не излазе из земље – оцењује Лазански за Србију Данас и додаје да Србија не мора да поштује ставове Интерпола када они већ не поштују ставове наше земље.

ИНТЕРПОЛ ОДБАЦИО ЗАХТЕВ СРБИЈЕ: У уторак ће се ипак расправљати о захтеву Приштине за чланство у тој организацији!

– Ми смо видели шта је Интерпол када је Србија ставила одређене личности, односно зликовце из Приштине на своју потерницу, па су се они затекли у земљама Европске уније. Та Интерполовоа листа практично није значила ништа, јер су ти зликовци били приведени и после неколико дана пуштени – каже Лазански.

ХАОС У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ! УЛЕТЕЛИ У УЧИОНИЦУ И ПРЕТУКЛИ ЂАКА НАСРЕД ЧАСА: Професор спречио проливање крви! Један од нападача имао и пиштољ?!

Према његовим речима, одбацивање српског захтева је доказ да је Интерпол организација директно политизована од служби центара које не мисле Србији добро.

(ВИДЕО) ДРАМА! Разјарени отац улетео у болницу и тражио доктора, уследио је хаос у ходнику… Када видите разлог, сигурно га нећете осуђивати!

– Ово је само једна поука шта значе обећања и договори са западним центрима моћи. Понашаћемо се у складу са нашим интересима, јер Србија може да заледи сваку сарадњу са Интерполом. Пријем Косова у Интерпол неће бити пораз Србије, већ пораз Интерпола – закључује Лазански.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПСКИ КРИМИНАЛЦИ ОПТУЖЕНИ ЗА НАЈТЕЖА ДЕЛА ИМАЛИ СУ 1 ЗАЈЕДНИЧКУ СТВАР: Зашто су користили ХРВАТСКИ пасош да путују по Европи и свету?

ОВО ЈЕ ДРАГАН, УБИЦА ИЗ ДИВОША КОЈИ ЈЕ СЕКИРОМ РАСКОМАДАО ПЕКАРА Годинама злостављао супругу, секао је и убадао ножем, па је натерао да му буде САУЧЕСНИК У УБИСТВУ!

(ВИДЕО) СЛОВЕНАЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗАОШТРИЛИ БЕЛИ ШТРАЈК: Створиле се километарске колоне на граничном прелазу Брегана!

СРБИЈА У ОПАСНОСТИ! 400.000 ТУРАКА ДОЛАЗИ ДА ТРАЖИ ДРЖАВЉАНСТВО Балкан после овог више неће бити исти!

Извор: Србија данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
21°
Sat