Србија

ЛАЗАНСКИ ПРОГОВОРИО О НАОРУЖАЊУ ИЗ РУСИЈЕ: Истина о цени МИГ-ова, С-300 и пријатељству са Русима!

Гостујући у емисији „Прича о нама“ телевизије Банат војно-политички коментатор Мирослав Лазански објаснио је да је са шест „мигова 29“, чију је куповину у Русији договорио председник Александар Вучић и 10 „мигова“ које већ имамо, Србија комплетирала своју војну ескадрилу.

ДРАМА У ВИШЊИЧКОЈ БАЊИ! Очајни отац: Убише ми једног сина, како ћу и без другог?

– Војска Србије са ових шест „мигова“ и 10 мигова 29 које већ има, имаће комплетну ескадрилу. Имаћемо „мигова“ као бивша СФРЈ 1987. године.

Тако ћемо успети да сачувамо ловачку авијацију која је била пред умирањем.То ће бити ескадрила на нивоу модернизације 4 – истакао је Лазански. Упитан да ли зна колико ће Србија платити Белорусији војне авионе, војнополитички коментатор листа „Политика“ објашњава:

(ВИДЕО) НАЈКРАЋИ ХОРОР ФИЛМ НА СВЕТУ: За само 15 секунди занемећете од шока!

– Мислим да авионе, у суштини, добијамо бесплатно, с тим што ћемо платити њихову модернизацију. Питање је и ко ће модернизовати против-ракетни систем С 300, Русија или Белорусија, све зависи у којој га верзији купујемо.

(ФОТО) ОПШТИ ХАОС У НОВОМ САДУ: Црним џипом се закуцао у паркиране аутомобиле, па се преврнуо на кров

Иначе, детаљи војно-техничког споразума свуда у свету су тајна, нико их не објављује. Само ми овде у Србији очекујемо да знамо све детаље. За сваку земљу формира се другачија цена. О томе да ли ће цену одредити степен пријатељства са Русијом, Лазанаски одговара.

Амерички сенат: „Заветници најутицајнија проруска странка у Србији!“

– Да, степен пријатељства, степен политичких односа и степен личних веза између председника држава. А Руси увек воде рачуна и о платежној моћи држава. Сигурно није иста цена за Србију и за Казахстан, који има нафту и злато.

ШОКАНТНА ТВРДЊА ДЕТЕКТИВА! Неко кочи истрагу о нестанку Барбаре, УВЕРЕН САМ ДА СЕ НИЈЕ УДАВИЛА У ТИСИ!

Зато је врло незахвално говорити о цени. Ми наоружање заправо купујемо од Белорусије, али уз сагласност произвођача, а то је Руска федерација. Уговорима је строго дефинисано да се наоружање не може продати трећој страни без сагласности Русије.

То је уобичајена клаузула јер данас Мађарска и Пољска, на пример, не могу да продају ни један комад оружја произведеног у Русији, док се Москва не сагласи – изјавио је Лазански за ТВ Банат.ексдрила

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИНОВА ТЕТКА ПОСТОЈИ? Управа је пронашла њен идентитет

ПОГЛЕДАЈТЕ: Овај човек је најбољи глумац свих времена!

ЛОНДОН: И енглеским лордовима сметају односи Београда и Москве

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА О ГОЛОМ ОТОКУ! Физички рад је био тежак, али су најгори били ГЛАД И ЖЕЂ!

Извор: Blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
1°
2°
Sun
2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed