Политика Србија

Ламброс: Нађите ми неку српкињу која је искористила сопствену несрећу као „Мајке Сребренице“

Да се разумемо, Радетин твит је одвратан. Да поновим, Радетин твит је одвратан. А то сто је та проста, неука, примитивна жена политички представник у Срба је наша срамота.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ РЕАГОВАЛА НА ВУЧИЋЕВЕ ИЗЈАВЕ ОКО КОСОВА!

Having said that, лецка ми иде на ђ*ку тај вас другосрбијански стечени рефлекс посипања пепелом по глави. Супер што осуђујете, и јесте имају и Срби лудаке, али су маргина а не mainstream, то као прво, а као друго, има ко осуђује док код њих нема. Па ево данас објавише насловну с Додиком ко Хитлером, у преводу РС нема легитимитет јер је геноцидна творевина и као таква треба да нестане. А ви млатите с једном небитном луђакињом.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У БАЗЕНУ: Хрватски ватерполиста песницом насрнуо на Филиповића!

С друге стране, председница Мајки Сребренице је једна најобичнија фашисткиња, усташкиња par excellence. Једна безочна креатура која се није либила да своју несрећу уновчује (сама се хвалила). Има и Српкиња које су остале и без мужева и без синова, нађите ми неку која је од тог направила бизнис и искористила сопствену несрећу да свом фашизму да легитимитет и замах. Такође, нађите ми њихове Жене у црном које оплакују српске жртве. Е то је паралела која има смисла а не ова одапела фашисткиња и Радета.

ЈЕ.АЋЕМО ТЕ! ЛУКИН ДРУГ КРИМИНАЛАЦ НАПАО НАТАШУ: Беквалчева са ћерком уплашена отишла у полицију! Певачица се плаши за ЖИВОТ СВОГ ДЕТЕТА!

Da se razumemo, Radetin tvit je odvratan. Da ponovim, Radetin tvit je odvratan. A to sto je ta prosta, neuka, primitivna…

Posted by Ламброс Александар on Thursday, 26 July 2018

ПИЈАН МЕ НАПАО ДА ГА ВАРАМ, А ОНДА САМ ЗГРАБИЛА ТУЧАК ЗА МЕСО… Исповест жене која је ТЕШКО ПОВРЕДИЛА мужа у Борчи док је ДРЖАЛА БЕБУ У НАРУЧЈУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕЛИКИ ШОК ЗА ШИПТАРЕ! ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ВОЂА ТЕРОРИСТИЧКЕ ОВК!

(ВИДЕО) ТАКО ТО РАДИ ВОЈСКА СРБИЈЕ! КАД РАСПАЛЕ МАЉУТКЕ И ФАГОТИ од непријатељских тенкова остају дугмићи!

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У СЛАГАЛИЦИ, ТАКМИЧАР ПОБЕДИО ПОМОЋУ НЕТАЧНОГ ОДГОВОРА: Овај превид није смео да се деси, пораженог је СКУПО КОШТАО!

(ВИДЕО) ВУЧИЋ НАЈАВИО ОБРАЋАЊЕ НАЦИЈИ ПО ПИТАЊУ РЕШЕЊА ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

ИТАЛИЈА ЛУПИЛА ШАМАР НАТО ПАКТУ: Трампов план пропада, Рим га неће прихватити!

Асад: Зашто смо направили договор с Русијом на 40 година

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
28°
Sat