Друштво Србија

КУПИЛА САМ АУТО ОД ЈЕДВА УШТЕЂЕНИХ ПАРА, А НА ШАЛТЕРУ ШОК! Уместо да ми преда таблице, службеница ми је рекла ужасну ствар

Након нека два сата проведена у реду, држећи грчевито у руци сву папирологију, стигла сам на ред.

Љубазна службеница је весело уносила податке, устала да узме таблице и таман кренула да ми их преда када је бацила још један поглед на екран и – села.

(ВИДЕО) РУСКИ НАУЧНИЦИ ВУЧИЋУ У МОСКВИ ПРИКАЗАЛИ НЕШТО НЕВЕРОВАТНО: Пред његовим очима ставили пса у цев пуну течности, ево шта се догодило!

Када радите за просечну плату, дебело се намучите док дођете до својих кола – наравно, половних, пошто на нова не смете ни да помислите. Обилазите сајтове и ауто пијаце, распитујете се код познаника и трудите се свим силама да прођете што јефтиније, а да притом не завршите као власник аутомобила у распаду кога ће поправка скривених фалинки коштати више од самог возила.

И онда га коначно пронађете, дате власнику крваво зарађен новац и уврстите се у колону која се протеже целом дужином сале у МУП-у. Чекате и чекате, тешећи себе да издржите још само мало, а онда добијате таблице у руке и коначно можете да седнете у предмет своје чежње. Онда дођете на ред и службеница вам саопшти најгору могућу ствар после које можете само да седнете и плачете – е то се мени десило.

НЕОЧЕКИВАНИ ОБРТ У ИСТРАЗИ: Нишлија погинуо у стравичној експлозији аутомобила, али овај детаљ оставио је Србију у шоку!

Након нека два сата проведена у реду, држећи грчевито у руци сву папирологију, стигла сам на ред. Љубазна службеница је весело уносила податке, устала да узме таблице и таман кренула да ми их преда када је бацила још један поглед на екран и – села.

– Ја ово не могу да одобрим – рекла ми је и погледала ме.

– Како не можете? – питам ја замишљајући сценарио „фт1п“ и већ спремна за свађу јер знам да су сви папири ту.

У ЧЕТВРТАК ЈЕ НАЈМРАЧНИЈИ ДАН У ГОДИНИ: Овај феномен се није десио 350 година и најбоље је да не излазите из куће

Међутим, није у томе проблем. Проблем је у томе што је на моја кола (тачније, још увек нису моја), стављена забрана продаје аутомобила, о чему ме власник није известио већ је лепо узео паре и ваљда чекао да види шта ће да се деси.

Ван себе, зовем њега који се заклиње да није имао појма да су извршитељи ставили забрану.

Питам службеницу да ли може да уради било шта да ми помогне, знајући да не може, и такав одговор и добијам. Поново зовем власника аутомобила који каже да ће „решити ствар“.

И тако могу само да одем кући олакшана за, за мене незамисливу количину новца, коју сам крваво штедела, и то без кола.

На много ствари нисам рачунала у току куповине кола – прва ствар, да извршитељи већ годинама раде пуном паром, а да су кола обично прва која дођу на принудну наплату. Превидела сам и проверу на регистру неплаћених казни јер сам веровала продавцу из чистог нестрпљења да коначно дођем до кола и водећи се старом добром „ма неће то баш мени“.

БАЦАЛИ СУ МУ СИНА НА ПОД, ПРЕД ЋЕРКОМ СЕ СКИДАЛИ ГОЛИ, НАПАЛИ ИХ СЕКИРОМ И ПРЕТИЛИ ХИТЛЕРОМ: Језив напад на породицу из Београда!

И испала сам глупа, знам. А још много људи је на исти начин испало глупо, па ово причам само да упозорим све људе који размишљају о куповини кола – прво што треба да урадите је да одете на сајт rnk.sipres.sud.rs а да и после тога све проверите три пута, и тек онда дате паре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Разговарали смо и о Центру у Нишу

(ВИДЕО) ЗАПЛЕНА НА ГРАНИЦИ СРБИЈЕ И МАЂАРСКЕ: Албанац превозио пола тоне марихуане

ЕУ одузима Пољској право гласа у ЕУ, Варшава губи милијарде?

СТЕФАНОВИЋ: Сви знају политику Ђиласа, Јанковића и Шапића, они би да испразне џепове Београђана и напуне своје!

Извор: Курир/Жена

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon