kurir.rs
Друштво Србија

КУЋУ ПРЕТВОРИО У АЛКАТРАЗ, НУДИ ЈЕ ДРЖАВИ ЗА ЗАТВОР: Томислав Јовановић после 8 пљачки од дома направио утврђење са решеткама!

Томислав Јовановић после осам пљачки од дома направио утврђење са решеткама, алармима и армираним бетоном, те држави нуди сарадњу како би добио заштиту

КИЈЕВ: Уништите Русију санкцијама! Руси им одговорили: Не надајте се томе, те санкције ће пре уништити вас!

Томислав Јовановић из села Кољари крај Аранђеловца већ 12 година мучи муку с лоповима, па је у циљу заштите и одбране од њих од своје куће направио утврђење с решеткама, алармима, армираним бетоном.

Сада држави нуди јединствен пословни предлог – да јој изнајми кућу за затвор како би се обезбедио од провалника. Планира да доводи и стране туристе.

ЈЕЗИВЕ НАЈАВЕ МИРОСЛАВА ЛАЗАНСКОГ: Ево где ће избити велики рат и шта чека Европу!

kurir.rs

(ВИДЕО) ПУТИН ПРЕЛАЗИ НА ДВА ТОЧКА! Ево шта је Калашњиков спремио за председника Русије!
– Овим дописом предлажем вам пословну сарадњу на експерименталном пројекту. С обзиром на то да сам од своје куће у Аранђеловцу због лопова и пљачкаша морао да направим буквално високообезбеђени затвор, предлажем да Управа за извршење кривичних санкција изнајми тај објекат за потребе чувања најозлоглашенијих затвореника – овим речима се Јовановић обратио Дејану Царевићу, в. д. директора Управе за извршење кривичних санкција.

ЈЕЗИВЕ НАЈАВЕ МИРОСЛАВА ЛАЗАНСКОГ: Ево где ће избити велики рат и шта чека Европу!

Објекат који се нуди обезбеђен је армираним бетоном, решеткама, алармима, а у плану је уградња и непробојних стакала. Заузврат Јовановић тражи да му Управа за извршење кривичних санкција уступи обезбеђење „јер не може да је даноноћно чува како би сачувао своју крваво и поштено стечену имовину – од лопова и пробисвета, које штите они који би требало да их похапсе“.

(ВИДЕО) ПОНИЖАВАЈУЋЕ! ИСПЛИВАО СНИМАК ИЗ ТУРСКЕ ФАБРИКЕ У СМЕДЕРЕВУ: Шеф окупио раднике па их вређао и викао
– Све је почело негде 2002. године. Од тада до сада, у осам наврата однели су ми преко 30.000 евра, оружје, сатове, драгоцености. Кад их похватају, врате ми апарат за бријање, маказе за шишање оваца и ситнице, а суд ослободи лопове.

kurir.rs

Од надлежних у полицији и суду нико не жели да ме саслуша – каже очајни Јовановић, који је своју кућу, како каже, „претворио у Алкатраз“.
– Почели клинци да ме зезају по селу, зову ме „Тома Алкатраз“, али сам био приморан да то урадим, иако су осам пута обијали, лопови се опет мувају около. Крали су шта су стигли, и нико их не дира – истиче Јовановић.

(ВИДЕО) СРПСКЕ СВЕТИЊЕ У ЕГИПАТСКОЈ ПУСТИЊИ: Манастир Свете Катарине чувају бедуини који славе КРСНУ СЛАВУ

Пошто је све покушао, планира да од своје куће направи и туристичку атракцију. Наиме, годинама је радио у Немачкој, изнајмиће аутобус и организовати пробну туру са странцима. Као каталог одштампаће дописе које је слао надлежнима у полицији, државним органима, новинске написе, али и потврде у којима се види шта су му украли и шта му је враћено.
– Материјала имам да људи има да се крсте и чуде. Замислите кад странци буду видели кућу где је и тераса у решеткама, онда одлуке суда и све што ми се дешавало од лопова. То је јединствено у Европи – каже он.

СРАМОТА! Твитераши осули паљбу по Путину због Салаха! Разлог је крајње бизаран!

Посебне погодности

РАЈ ЗА „ЗАШТИЋЕНЕ СВЕДОКЕ“

У пословном предлогу управи која води затворе у Србији Јовановић истиче и да је кућа која се нуди за затвор посебно погодна за чување „заштићених сведока“.
– Биће заштићени ко бели медведи. Имају и двориште и све што је потребно за нормалан живот подно Букуље – каже Јовановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ О „АФЕРИ ЈЕРЕМИЋ“

ПРЕОКРЕТ: ЈУТКА НИЈЕ НАСИЛНИК, НЕГО ЖРТВА ТАЈКУНА КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА ГА УЦЕНИ!

(ВИДЕО) КАО ЗАЉУБЉЕНИ ТИНЕЈЏЕРИ! СВИ ДЕТАЉИ ВЕЛИКОГ ПОМИРЕЊА НАЈТУРБУЛЕНТНИЈЕГ БРАЧНОГ ПАРА: Кија и Слоба провели ноћ заједно, ОВИ ДОДИРИ ГОВОРЕ ВИШЕ ОД 1000 РЕЧИ!

(ВИДЕО) АМЕРИ ПРОВОЦИРАЈУ КИНЕЗЕ: Одржавају маневре у опасном региону, реакција Пекинга ће бити ЖЕСТОКА

ОВДЕ СВИ ГРЕШИТЕ: Ево зашто не треба да пијете увече кафу ако желите да смршате!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon