ВИДЕО Занимљивости

Кућа на точковима (ВИДЕО)

Кухињица, мали лежај и скучено купатило. То је уобичајени опис камп-возила. Немачка компанија „Фолкнер“, међутим, не задовољава се просеком. Удобна кабина за возача? Може. Спаваћа соба са пространим креветом? Наравно. Кухиња са трпезаријом? Зашто да не. Купатило са туш-кабином? Подразумева се. Осим тога, има и гаражу за супераутомобил.

„Фолкнер“ је управо представио своју кућу на точковима – „перформанс Ес“. Можда „кућа на точковима“ није баш најбољи израз. Пре ће бити да је хотел са пет звездица који можете да паркирате где год хоћете.

Цена, наравно, чиста ситница – милион и по евра!

Елегантно возило дугачко је 13 метара, а у себи има спаваћу собу са брачним креветом, потпуно опремљену кухињу, пространу трпезарију и простор за боравак и купатило са грејањем.

Међутим, чини се да нешто још фали. Људи који се одлуче са „перформанс Ес“ свакако су клијенти са дубљим џепом, а већина њих поседује и неки супераутомобил.

„Фолкнер“ је и тај проблем решио. Унутар возила сместили су гаражу са лифтом, у коју комотно може да се смести „ферари“ или „мерцедес“.

Извор: РТС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва авијатичарка на српском небу – друга у свету

Вулин: Војска Србије мора да буде толико јака да нико не жели са њом у сукоб

ПАЖЊА: Појавио се лажни WhatsApp!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri