printscreen Facebook
Регион

КРВОЛОЧНА МИЛОГОРКА! Саветница црногорског амбасадора би да СПАЉУЈЕ СРПСКЕ ЦРКВЕ И СВЕШТЕНИКЕ!

Министарство спољних послова Црне Горе оградило се од ставова које је Мирна Никчевић, прва саветница у Амбасади Црне Горе у Анкари, изнела на Фејсбуку у дискусији о Тројичинданском сабору, који је 15. јуна одржан испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици

Никчевић се на популарној друштвеној мрежи укључила у дискусију пријатељице, која је објавила фотографије са сабора и пријатељима пожељела мир и љубав.

МИЛОВ ПОП ПОПЉУВАО СПЦ И СРБЕ: После сабора у Подгорици, распопу Мирашу није остало ништа друго него да вређа!

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ КОСОВО УГАСИ! Немачки посланик СВОЈИМ говором ЗАПАЛИО БУНДЕСТАГ, Немцима је сасуо ИСТИНУ у лице

Прва саветница амбасадора Бранка Милића у расправи је најпре написала како је остала без текста и додала да је боље што је тако, јер „не би био пријатан“.

Пријатељица је подсетила на дане када су, како је навела, ишле заједно у манастир Дајбабе, након чега је уследио опширнији одговор Никчевић, са елементима који се могу окарактерисати као говор мржње.

„Што се тиче Дајбаба, ишла сам тамо да се зај****ам са поповима мрзним… Одлучи се, или си за тековине либерала или кољача примитивних“, наводи се, поред осталог, у коментару Никчевић. Потом је додала да би „запалила Храм и сва говеда тамо“.

Саветница амбасадора Милића није одговорала на питања новинара о спорним коментарима.

Одговора није било ни од црногорске Амбасаде у Турској, али су на говор мржње особља из дипломатског представништва државе одговорили из Министарства спољних послова.

ДРАМА У НИШКОМ ПАРКУ ЧАИР, ЧУЛИ СЕ ВРИСЦИ: Играоница на надувавање пала на децу, родитељи из извлачили како су знали и умели! СВИ СУ БИЛИ ПРЕСТРАВЉЕНИ

ПРЕОКРЕТ НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ: Мајка пререзала вене детету, па себи! Ћеркицу бацила са четвртог спрата, па сама скочила

– Ставови и коментари Мирне Никчевић, савјетнице у Амбасади Црне Горе у Анкари, изнијети на личном профилу на друштвеној мрежи Фејсбук у преписци са пријатељима, ни на који начин не одражавају ставове овог Министарства, нити државе Црне Горе – казали су из ресора Срђана Дармановића.

Не прецизирајући какве, најавили су и да ће предузети одређене мере због понашања Никчевић.

– МВП ће предузети потребне мере како бисмо спречили слично понашање дипломата и других запослених, како на раду у Црној Гори, тако и у дипломатско-конзуларним представништвима наше државе, а који су у обавези да у вршењу својих послова на радном мјесту и ван радног мјеста, у току радног времена и ван радног времена првенствено штите интересе и углед државе Црне Горе, њених органа и институција – казали су из тог ресора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЖАР У СТАНУ НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ: Мајка и дете скочили са четвртог спрата!

(ВИДЕО) СПУЦАЛИ МИЛИЈАРДЕ У МЕТРОПОЛУ У ПУСТИЊИ, А САД ЈЕ ТО ГРАД ДУХОВА: Све је сабласно празно! Ево шта је кренуло по злу!

Стручњаци упозоравају: Скоро две хиљаде бојевих глава у стању борбене готовости

КАПЕТАН ДРАГАН: Хрвати чине све да ме не пусте на слободу!

Трамп је у Израелу добио „најлепши поклон за рођендан“

вијести.ме

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
31°
Sun
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed