Foto: privatna arhiva
Србија Хроника

ДЕТАЉИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ УБИСТВА Крвавог и блатњавог Јелениног убицу нико није видео

Варијанта да је Јелена Крсмановић Марјановић нападнута и убијена на насипу Црвенка у Борчи, а затим вучена или ношена до канала у којем је њено тело нађено 3. априла прошле године, искључена је.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Ово је још један закључак до којег је дошао тим Центра за форензичка истраживања из Новог Сада са Ненадом Шипком на челу.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Како је „Ало!” јуче писао, ЦФИ је урадио детаљну 3Д реконструкцију места на којем је, према ставу тужилаштва, убијена певачица „Гранда” Јелена Крсмановић Марјановић. Ненад Шипка објашњава како је његов стручни тим дошао до горенаведеног закључка.

– Немогуће је да Јеленине крике не би чуо њен супруг, који је био на неколико стотина метара од овог места. Такође, немогуће је да нико од посетилаца насипа није чуо Јеленину вриску или видео њену борбу са нападачем. Наиме, у једној поруци, Зоран Марјановић је навео да је у време нестанка његове супруге између две рампе на насипу било између 10 и 12 људи. Дакле, није могуће да се ишта дешавало на насипу, а да неко од тих људи није видео напад, чин онесвешћивања и ношења тела до воде – рекао је Шипка.

Он је додао и да је реконструкција показала да Јелена није добила смртоносне ударце у води канала.

– Задавање удараца у самој води је већ објашњавано од стране ЦФИ. Непостојање трагова крви на ужем лицу места, као ни на Јелениној мајици, затим непостојање трагова блата на Јелениној патици, чарапама и тренерци, искључује могућност да је стајала у каналу – рекао је Шипка и нагласио да непостојање воде у Јелениним плућима искључује опцију да се она борила у води са нападачем, који јој је задавао ударце.

(ВИДЕО) ЉУБА ШИПТАР ОТКРИВА ТАЈНУ ПОСЛЕДЊЕ АРКАНОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Рекао ми је: Данас сам најсрећнији човек! 5 КАСНИЈЕ ЈЕ УБИЈЕН МИНУТА

Наш саговорник напомиње и то да је немогуће да нико од 10 или 12 људи, који су у критично време били на насипу, није видео крвавог, мокрог и блатњавог нападача како напушта насип.

– Чак и да је изашао на другу страну, према њиви и преко њиве се удаљио са лица места, морао је оставити трагове стопала у меканој земљи, а готово је извесно да би ломио шибље које густо расте са стране канала према њиви – закључио је Шипка.

Подсетимо, „Ало!” је јуче објавио део детаљне 3Д реконструкције Центра за форензичка истраживања из Новог Сада, који је дошао до закључка да Јелена Крсмановић Марјановић није убијена на месту на којем је њено тело нађено. Овај центар, који је ангажовала породица Крсмановић ради расветљавања околности овог злочина, од јуна стоји на становишту да су певачици смртоносни ударци задати у ноћи између 1. и 2. априла 2016. на непознатој локацији, а да је њен леш накнадно донет и бачен у борчански канал.

ЕВРОПА ПОД СНЕГОМ, У СРБИЈИ ПРОЛЕЋЕ Да ли је ово доказ да нас ХАРП уништава?!

Владимир: Мом сину је позлило

Милошу Марјановићу (32), брату ухапшеног Зорана Марјановића, позлило је јуче два сата после поноћи, па га је Хитна помоћ превезла до Земунске болнице. Да је у питању бубрежни напад, односно камен у бубрегу, потврдио нам је његов отац Владимир Марјановић.

– Јесте, Милошу је позлило, али је сада добро, толико могу да вам кажем – кратко је рекао његов отац Владимир.

Како незванично сазнајемо, Милошу је током вечери позлило, односно, почели су болови праћени повраћањем. Његови укућани су алармирали Хитну помоћ, која је посумњала да му се камен из бубрега заглавио у мокраћном каналу, па је превезен у болницу.

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Изјава мајке неупотребљива

Осврћући се на изјаву Зорице Крсмановић, покојне мајке убијене певачице, да је 2. априла око 15.30 назвала ћерку и да се са њом договорила да јој ћерка донесе ручак када истрчи круг, Ненад Шипка каже: – Важно је нагласити, да би јавност била упозната, да се изјава Јеленине мајке Зорице о томе да је разговарала са Јеленом не може користити у судском поступку ни од стране тужилаштва, а ни од стране одбране. Та ће изјава бити изузета из списа предмета.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски одговор: Небо се затвара за америчке авионе

Ој свијетла свибањска зоро: Црногорску Википедију као да је писао Анте Павелић

КАНЦЕРОГЕН И ОПАСАН: Језиви резултати анализе! Отпад пронађен код Обреновца је бомба која би деценијама загађивала воде

Волела је Теслу до смрти: Супруга Теслиног пријатеља слала му је писма и живела у ишчекивању, а умрла са његовим именом на уснама

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon