Public
Србија Хроника

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Александар Кнежевић Кнеле, жестоки момак са Вождовца који је за кратко време постао један од виђенијих ликова београдског подземља убијен је у апартману 331 хотела „Хајат“ 28. октобра 1992. године. Званично убиство никад није добило епилог.

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

У другом наставку ексклузивног серијала Српски телеграф објављује документе (службене белешке, изјаве сведока, транскрипте прислушкиваних разговора) који расветљавају убиство Александра Кнежевића Кнелета.

Посебно је занимљиво да се у криминалним круговима причало о томе да је један високи функционер МУП Србије штитио Кнелетовог убицу, што се такође може видети у документима које Српски телеграф објављује. Ипак, можете прочитати да се Кнежевићев убица није наживео после тога и ко му се осветио због ликвидације у Хајату.

УДАР БРИСЕЛА НА СРБИЈУ: АНГЕЛИНА АЈНХОРСТ, нови посредник ЕУ има само један задатак, ИЗБОКСОВАТИ ДИЛ БЕОГРАДА СА ПРИШТИНОМ!

Бата Трлаја у једном разговору оптужује Горана Вуковића Мајмуна, вођу “вождовачког клана” да полако улази у систем. Трлаја наводи да је Вуковић упркос бурној криминалној прошлости недавно добио одобрење за набавку оружја.

СРБИ, АКО НЕЋЕТЕ ДА СЕ НЕРВИРАТЕ, НЕ ЧИТАЈТЕ ОВО: Овако је трећи Албанац из швајцарске репрезентације коментарисао Џакин и Шаћиријев скандал

Дана 21.12.2011. године у 22:24х Грбовић Слободана је највероватније случајно позвао Драган Н. Из Београда, Слободан је Драгана неколико пута ословио именом, покушавајући да започне разговор, међутим, Драган га није чуо, већ је са особама са којима се налазио у друштву разговарао о Слободану, као и другим лицима из криминалног подземља. Следи део разговора о нашим криминалцима у Немачкој, а онда Драган прича људима са којима је у друштву о убиству Кнелета:

Након тога, Драган је изнео да је он са Радетом заједно одрастао и да је Раде из његовог стана изашао у ноћи кад је убијен. Затим је навео да су он и Ћента из ЦЗ извадили Мишу када је убио Кнелета, док је у ЦЗ био Ћира Читаковић звани Дебели. На крају, Драган је навео да је Миша био зликовац неопевани и да је на подручју Београда убио 20 људи, а да је и поред тога с њим био у добрим односима и да га је често посећивао. Након што је Драган поменуо да је Мишу убио Аркан, Слободан је прекинуо разговор.

ОРЛОВИ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ово је састав Бразила за окршај са Србијом! Одредили и новог капитена!

Трлајић (Бата Трлаја) наводи извесне Луку и Мишу, за које је поменуо да су Гишкини пулени, истакавши да Миша за последњих неколико година има једно убиство и десетак тешких рањавања, али да због много пара и јаких леђа није одговарао. Сумњајући да су поменута лица у спрези са системом, Трлаја наводи детаље Кнелетовог убиства, за које је Миша одговоран.

По речима Трлаје, Миша и Кнеле су дошли у конфликт због џипа који је Кнеле присвојио. Како посредовање Горана Вуковића није успело, Миша је дошао код Кнелета у хотел да се наводно споразумеју око кола. Када су ушли у Кнелетову собу, Миша га је на препад убио с леђа, пуцајући из Ћентиног колта 45.

(ВИДЕО) НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ У ШВАЈЦАРСКОЈ! Хрватски и албански хулигани ЗУБИМА ЦЕПАЛИ И ПАЛИЛИ СРПСКУ ЗАСТАВУ!

Човек који је ишао главом кроз зид, који је отворио крваве деведесете, живео брзо и пуцао кад год је хтео, Александар Кнежевић Кнеле, убијен је када је имао само 21 годину!

Сви који су га познавали говорили су да је био свестан ризика које је такав живот носио и истицали да је био опрезан. Говорили су да је спавао са једним оком отвореним.

Тако је, забринут за своје најближе, одлучио је да се из породичне куће пресели у један од најелитнијих београдских хотела Хајат. Уселио се на трећи спрат, у собу број 331.

Творац чувене дизел – генерације жестоких момака пронађен је у тој соби, како мртав лежи на стомаку, а на огледалу је крвљу била исписана порука “број 1”.

Бивши функционер београдске полиције, из одељења за крвне деликте, изјавио је:

– Био сам на увиђају у соби 331 хотела Хајат када је Кнеле убијен. Лежао је на стомаку, упуцан с леђа. Мислимо да су у соби биле две особе, једна која је очигледно имала нешто да му саопшти и стајала је испред њега, и друга, која му је ставила пиштољ на потиљак и натерала га да клекне на колена. На огледалу је био исписан број 1, што је можда била порука да је Кнеле први са списка за одстрел – објашњава овај полицајац.

СТРАВИЧАН ОБРТ У ИСТРАЗИ СМРТИ КРАГУЈЕВЧАНКЕ КОЈА СЕ ПРЕДОЗИРАЛА: Брат девојчице на потерници због дроге!

У ноћи између 28. и 29. октобра 1992. године, у хотелу нису радиле безбедносне камере, а неко је покуцао на врата апартмана број 331, у којем је Кнеле боравио.

Последње секунде живота и реконструкција откривају много о томе ко је био Кнелетов убица. Истрага верује да је Кнежевић познавао особу која је покуцала на врат, јер ју је пустио унутра. Они који су га познавали тврдили су да је увек по неколико пута проверавао кога пушта у собу, а да је пиштољ у руци држао чак и када су му блиски пријатељи долазили у посету.

Како су причали његови пријатељи, с обзиром да је Кнеле без икаквих проблема пустио убицу у свој апартман, њега је убио неко кога је он добро познавао.

Кнелетов отац, Душан Кнежевић звани Буца Ал Капоне, веровао је да иза убиства његовог сина стоји полиција и тајна служба.

ВАСПИТАЧИЦА МИ ЈЕ ПРЕТУКЛА БЕБУ! ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ МАЈКЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Отишла сам по дете, а затекла је у модрицама и подливима! А ОНДА ЈЕ ДАЛА ШОК ОДГОВОР!

“Гишки, Белом и мом сину претили су због СПО-а и Српске гарде. Десет дана пре убиства имали су генералну пробу убиства, када су им упали у собу и натерали их да легну са рукама на поду. У соби су били Кнеле и Мирко Босанац. Специјалци су упали у апартман хотела Хајат и рекли им да легну на под. Потом су им објаснили да проверавају алармне уређаје, али сам сигурно да су у ствари проверавали како ће Кнеле реаговати пред полицијом. Један мој пријатељ из СУП, рекао ми је да је кобне вечери преко полицијске “мотороле” пренета порука “Кнеле иде сам”.

– “Дарко Станојевић је кобне ноћи био у хотелу “Хајат”. Покушавао сам да дођем до Дарка касније, да сазнам шта се те вечери дешавало, али је и он убијен у Немачкој. Нико није дао одговор на питање како то да су камере у хотелу отказале и да су нестале траке са записима свих улазака у хотел”, прича Кнелетов отац.

Бонус видео:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon