Регион

КРИЗА У МАКЕДОНИЈИ: Протести испред кућа посланика, полиција предузима акције

Премијер Зоран Заев поручио је данас да ће МУП предузети најоштрије мере против оних припадника опозиције који организују протест испред кућа у којима живе посланици владајуће већине.

Објављени су НЕВЕРОВАТНИ подаци о томе како је гласала руска војска

Премијер Зоран Заев поручио је данас да ће МУП предузети најоштрије мере против оних припадника опозиције који организују протест испред кућа у којима живе посланици владајуће већине, а након што је Скупштина усвојила Закон о употреби језика, који је албански увео као други званични језик у тој држави.

Заев је упозорио да је реч о кривичном делу, као и да ће, како је рекао, он лично штитити децу од демонстраната који „сеју страх и терор“.

(ФОТО/ВИДЕО) НА ГУГЛУ ПРОНАШАО НЕСТАЛИ МАЛЕЗИЈСКИ АВИОН: Због стања олупине било је јасно зашто је место пада морало да буде тајна!

Након усвајања Закона о употреби језика, прошле седмице, у Скопљу је, наиме, и синоћ је било протеста испред домова посланика владајуће вћине, а за њихову организацију оптужени су посланици опозиционе ВМРО-ДПМНЕ, пренели су македонски медији.

Лидер ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, међутим, негира да та странка стоји иза поменутих протеста и додао да такво насиље нема оправдања.

МАЈКА НАШЛА СВОЈЕ УКРАДЕНО ДЕТЕ У СЕЛУ ОРАШАЦ КОД ОБРЕНОВЦА: Кад сам је видела, знала сам да је моја!

„Одговорност за оно што се дешава у земљи је на страни владајуће већине“, рекао је Мицкоски и додао да му је жао због тога.

Заев је поручио и да је лаж да усвојени закон обавезује адмиистрацију да учи албански језик и запретио:

„Министарство унутрашњих послова предузима акције у вези са протестима испред домова посланика из владајуће већине, јер ови протести имају неколико кривична дела. Протести су Уставом гарантовано право, али постоји нарушавање приватности, претњи и сејања страха за чланове владајуће већине и њихове деце“, навео је Заев.

ШОК У НЕМАЧКОЈ! ОФИЦИР БУНДЕСВЕРА ТРАЖИ АЗИЛ У РУСИЈИ: Провалио где Амери крију нуклеарке, САДА МУ ЈЕ ЖИВОТ ПАКАО!

Медији истовремено подсећају да је жрва насиља због усвајања поменутог закона била посланица СДСМ Славица Шумански-Митева, чији је аутомобил запаљен испред њене куће прошле седмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОСТВАРИЛО СЕ ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: Предвидела Путинову победу, а ево ко ће постати господар света!ОВО ЈЕ ПАКЛЕНИ ПЛАН ВАШИНГТОНА: Обучавају терористе да им дају повод за напад

БИЗАРНЕ НЕСРЕЋЕ ПОТРЕСАЈУ СРБИЈУ: Свиње једу људе по оборима! Тела раскомадана до непрепознатљивости!

ГОДИШЊИЦА СМРТИ: Тандем из Срећних људи умро истог датума

СРПСКА ГЛУМИЦА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОЛИ ТРАГЕДИЈУ: Бранка ускоро пуни 100 година, а још памти тренутак кад су јој рекли СТРАВИЧНУ ИСТИНУ

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu